دو روزه از تهران اومدن پلاسن خونه ی مامانم،امروز رفتم دیدم مامانم با کمردرد داره لباس های اینارو میشوره😕شورت شوهرشم بود😕بعد خودش نشسته بود تلویزیون میدید😐حالا با این حجم از تنبلی واسه پسرش دنبال عروسه خودشم ب مامانم میگه تو پیدا کن😕 گفتم نکنیا،همه ی کاراشو میندازه گردن تو
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بیش از اینکه حالت تنبل باشه کارمامانت اشتباهه.منم یه خاله دارم انقدرروش نرمه که همسایه هم موقع کارصداش میزنه یعنی چه اخه ادم باید یه کم واسه خودش ارزش قایل بشه.اخه مامانت شو ر ت شوهرخالتو بشوره؟
دقیقاً پس فردا روزگار هرچی شد بندازه گردن مادرت بگه خودت پیدا کردی
دقیقا مث فامیل من موقع ازدواجش من فقط با مامانش رفتم دختره رو دیدم الان مشکل دارن یبار گفت شماها بزور زنم دادین
منم گفتم دیگه زن نمیگرفتی پیر شده بودی
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇