2777
2789

سلام ۱۵ سالمه با این سن کمم پوستم خراب شده افسرده شدم دیگه 

قبلا پوستم خوب بود طوری که دوستام میپرسیدن چیکار میکنی پوستت صافه جوش نمیزنه 

پوستم سبزس مشکلم الان سبزه بودن نیست صورتم مخصوصا پیشونی یه لک های هس که نمیدونم برای چیه بی دلیل زیر چشمم دون دون شده زیر دماغم یه حالتی هس انگار گوشت اضافس  روی دماغمم پر جوش های ریز 

تنها کاریم که کردم دو روز سعی کردم بیشتر اب بخورم 

الانم این تایپک زدم ولی مجبور شدم پاک کنم 

حساس نشو درست میشه وقتی بلوغ بگذره 

منم پوستم داغون شد تو بلوغ دست نزن بهش  فقط 

بعدش مث آیینه شد 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطر سن بلوغت هم هست 

و گرمی 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

الان توی سن تغییرات هورمونی و چالش‌های زیبایی هستی، سعی کن درگیر این چیزا نشی خیلی مشکلات جدی نیستن، چون فقط استرس و پریشانی نصیبت میشه. ی بار به ی متخصص پوست مراجعه کن و هر چی متخصص گفت. گاهی بعصی مشکلات قابل پیشگیری یا حل نیست و باید پذیرفت و از زندگی لذت برد. 

الان توی سن تغییرات هورمونی و چالش‌های زیبایی هستی، سعی کن درگیر این چیزا نشی خیلی مشکلات جدی نیستن، ...

شما ماسک خونگی سراغ ندارین 

تا اینکه بعدن برم متخصص پوست

میترسم کرمی بده بدتر شه 

نه پیش دکتر خوب برو

من هفده ساله بودم رفتم یه داروی ساختنی داد تمام جوش های من ریخت بیرون بعد از استفاده مرتب از داروهاش چنان پوست من برق میزد همه میپرسیدن چیکار میکنی زمان من اصلاح بد بود واسه دختر

دیگه همه فکر میکردن اصلاح کردم

عالی بودم