سلام عزیزم دندون درد شدید داشتم چند دکتر رفتم خوب نشدم تا رفتم کلینیک بهسا تویه ونک شیخ بهایی جنوبی کوچه برنا الان راضیم ازشون تو هم حتما برو پیششون پشرفته و مجهزه تلفنشون 09018106881
سلام مرکز تخصصی دندانپزشکی نمونه و متخصص دندون من از بچگی دندون درد شدید داشتم هر دکتری میرفتم خوب نمیشد مرکز بهسا حرفه ای و بزرگ و متخصص و پیشرفته تویه همین ونک کلینیک دندانپزشکی بهسا هست من و خانوادم همین کلینیک میریم کارشون عالیه دندونام خوبه خوبه تو هم حتما برو همونجا با خیال راحت ادرسشون شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
سلام بهترین مرکز دندون که دکترایه به روز و پیشرفته و متخصص دارای بورد تخصصی هستن مرکز تخصصی دندانپزشکی خیلی خوب و حرفه ای و بزرگ و متخصص و پیشرفته تویه همین ونک کلینیک دندانپزشکی بهسا هست من و خانوادم همین کلینیک میریم کارشون عالیه دندونام خوبه خوبه تو هم حتما برو همونجا با خیال راحت ادرسشون شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
سلام منو شوهرم و بچه هام و مامانم اینا برای دندونامون این مرکز میریم عالین تو هم حتما برو پیششون مرکز دندانپزشکی پیشرفته و حرفه ای مرکز بهسا تویه همین ونک هست کلینیک عالی و مجهز و بزرگ با دکترایه فوق متخصص هستن ادرسشون شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
دندانپزشکی خوب و عالی تویه همین محدوده ونک دندانپزشکی بهسا هست منو فامیلامون فقط این دندانپزشکی میریم و عالی هستن تخصصی دندانپزشکی هستن راحت آدرس کلینیک دندانپزشکی بهسا : ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایل واتساپ جهت نوبت دهی 09018106881
مرکز تخصصی دندانپزشکی نمونه و متخصص دندون از بچگی دندون درد شدید داشتم هر دکتری میرفتم خوب نمیشد مرکز بهسا حرفه ای و بزرگ و متخصص و پیشرفته تویه همین ونک کلینیک دندانپزشکی بهسا هست من و خانوادم همین کلینیک میریم کارشون عالیه دندونام خوبه خوبه تو هم حتما برو همونجا با خیال راحت ادرسشون شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
بهترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی با دکترایه فوق تخصص و جراح های عالی فقط دندانپزشکی بهسا هست همین منطقه ونک منو خانوادمونو و فامیلامون این کلینیک میریم و خیلی راضی هستیم از عصب کشی پر کردن و زیبایی جرم گیری این مرکز میریم و خیلی راضی هستیم آدرس کلینیک بهسا ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
پروتز ایمپلنت دنداناتون رو فقط برین دندانپزشکی بهسا تو ونک من از کرج میام تا این دندانپزشکی برای ایمپلنت دندون آسیابام پوسیدگی داشت و دکتر کشید و ایمپلنت انجام داد و موادی که برای پروتز ایمپلمنت استفاده میکنند عالی هست و من خیلی راضیم ممنونم ازشون ادرسشون ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881
مرکز تخصصی دندانپزشکی بهسا مرکز بزرگ و پیشرفته و به روز هست من کامپوزیت دندون انجام دادم پیششون مواد عالی و خارجی و خیلی خوب استفاده کردن برامو الان 5 ساله دندونام کامپوزیته و خیلی راضیم ازشون ادرسشون ونک شیخ بهایی جنوبی بن بست برنا موبایلشون 09018106881