2777
2789
عزیز دلمم ممنونم راستش خونه دارم تهران اینجا اومدم واسه کار 

کارت چیه ؟؟البته ببخشیدا سوال کردم اگه مایلی جواب بده

خوزستانم جای بدی نیست قشنگی های خودشو داره 

هوا گرم هست ولی عادت میشه 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت چیه ؟؟البته ببخشیدا سوال کردم اگه مایلی جواب بده خوزستانم جای بدی نیست قشنگی های خودشو داره&nb ...

شما کارت چیه عزیز دلم. تعطیلات کجا بریم؟ به جز کنار آب دزفول

خواهش می کنم گلم من طرحم رو می گذرونم تو بیمارستانم. 

😬خدا بهت صبر بده ..با مریضا و همراه بیمار سرکله میزنی واقعن عصاب میخوادد..

عزبزم من خونه دارم ..کلن علاقه ب کار کردن ندارم😬😬بعدم شوهرم دوس نداره برم سر کار ..خداروشکر دستمون ب دهنمون میرسه بد نیس ...خوزستان پر از جاهای دیدنی هست واس هر شهر بزنی تو گوگل بالا میاد..ولی خوب دزفول بخاطر آب زلال رودخونه تو تابستون بهتره ..هر چند گرمه

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
😬خدا بهت صبر بده ..با مریضا و همراه بیمار سرکله میزنی واقعن عصاب میخوادد.. عزبزم من خونه دارم ..کل ...

ممنونم خانمی. راستش من هم قبلش سه سالی خونه دار شدم. دو تا بچه اوردم تو این مدت دیگه عادت کرده بودم. تهران خونه خریده بودیم و جا افتادیم. این کار پیش اومد حقوقش اندازه تهرانه ولی خوب پیش فامیلا هستم. همسرم تبریزیه ولی عاشق مارکوپلو بازی. اومده اهواز اینجا خونه خوبی اجاره نکردیم. راستش اصلا با اجاره نشینی موافق نیستم می گم هر جا شد بخریم حتی پردیس