2777
2789

نم دونم هیچی این زندگی دیگ انگیزه ی بهم نمیده 

حس میکنم خدا قرار نیس  زندگی منو بهتر کنه هیچی شانسی پیشش ندارم 

اومدم ب این دنیا ک خوشی بقیه رو ببینم بعضی موقع با خودم فک میکنم اگه من نباشم یه روز مامانم چیکار می‌کنه بعد من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما فکر می کنیم به این دنیا آمدیم که مثلا فلان کار مثل سفر به فضا رو انجام بدیم وگرنه زندگیمون پوچ و بیهوده هست! 

ولی فکر کن یه زندگی معمولی کردن و یه آدم معمولی بودن که از فرصتش برای لذت بردن از زندگی استفاده می کنه ، چه اشکالی داره؟  همه که نباید سوپراستار باشن! 

یا ارحم الراحمین

آره انجام ندادم ولی پشیمون از فکرش نه زیاد منم اومدم خوشی دیگرانو ببینم زندگی خیلی سخته 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

فکر کردم و. انجامش هم دادم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نه ازدواج خوبی نه شغل خوبی نه پدر خوبی  هیچی ندارم  ک بخوام دلخوش بشم بهش  فقط فلاک ...

من شغل ندارم پدرم ندارم ازدواجم هم معمولی هست!  ولی تا حالاش که گذشته بعدش هم می گذره بزار حداقل آخرتم خراب نکرده باشم!  

یا ارحم الراحمین