2777
2789

هم خانم هم آقایون نظر بدن 

منو رلم یه ارتباطیو با کلی چالش شروع کردیمو پشت سر گذاشتیم اون چالشا رو و الان تقریبا میشه گفت باهم خوبیم و داریم همو کامل یاد میگیریم 

فقط من چون اصلا استعدادی ندارم میخوام کمکم کنید 3 روز دیگه تولدشه ، کادو ایناشم خودم بلدم اما زبون ریختن یا همون قدرت و نفوذ کلامم مشکل داره میشه بگید چطوری بهش تولدش رو تبریک بگم که هم تحت تاثیر قرار بگیره هم خیلی خوب تو ذهنش بمونه و رمانتیکم باشه اما یجوری که من کوچیک نشم با گفتنش موذب نشم ؟؟؟؟لطفا آقایون هم کمک کنن ، خانما که حتما بیایید نظر بدید ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صمیمی باش اینکه سعی کنی خاص رفتار کنی مطمئن باش نشون میده صمیمی نیس یا مصنوعیه 

خودت باش 

با مهربونی بگو مرسی ک هستی 

مرسی ک دارمت 

تولدت مبارک 

امیدوارم تا همیشه خوش و خوشبخت باشی چه با من چه بی من 😉 اینجوری خودتو خیلیم مشتاق نشون نمیدی و مطمئن یاش تو ذهنش میمونه 

ولی در کل چیزی حفظ نکن راحت باش

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
مرسی عزیزم بعد اینجوری دلشم میره ؟میخوام یجوری باشه که فکرش بمونه پیشم  این که گفتی خیلی خوبه

دیگ تولده باید یکم لوسم باشی دیگ خشک نمیشه دیگ

مثلابا دندون مصنوعی کیک 120سالگیتو بخوری و ازاین چیزا 

اینارم میتونی بگی

. امیدوارم ارزوهات واست خاطره شن و حکمت خدا با تقدیرت یکی باشه وارزوهات دست دوم نشن واست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مرسی عزیزم بعد اینجوری دلشم میره ؟میخوام یجوری باشه که فکرش بمونه پیشم  این که گفتی خیلی خوبه

ن بابا اینجوری نگو مگه داری ب رئیس شرکت تبریک میگی !! 

کم منو زیاد ببین چیه !! داری کاره خودتو کوچیک میکنی انگار !!

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
صمیمی باش اینکه سعی کنی خاص رفتار کنی مطمئن باش نشون میده صمیمی نیس یا مصنوعیه  خودت باش  ...

تقصیره اونه از اول همه چیو سخت کرد ، الان که مثلا خوبیمم دیگه من راحت نشدم هنوز 

ن بابا اینجوری نگو مگه داری ب رئیس شرکت تبریک میگی !!  کم منو زیاد ببین چیه !! داری کاره خودتو ...

عه نگم ؟

چرا من هیچی تو این زمینه بلد نمیشم 

یکی از بچه ها سایت سعی کرد یادم بده اما نشده انگار