2777
2789
عنوان

فاز برادرشوهرم چیه؟

512 بازدید | 20 پست

قبلا هر ایشون تهران بود ما تبریز هر موقع میومد (سالی دوبار )در حد دو روز مهمون دعوت میکردم و پذیرایی مفصل میکردم کل دو روزو مثلا چن سال همیشه همین بودم بعد چن سال وقت دکتر داشتیم تهران خواستیم بریم اونجا چون بچم کوچیک بود وسایلم زیاد بود چمدون بستم تا از در رفتیم تو با حالت جدی و اخم کرده بجای جواب سلام گفت مکه چن روز میتونین که چمدون بستین ؟؟؟ منم گفتم بخاطر بچه وسایلم زیاده وگرنه یکی دو روز بیشتر نیستیم( برادرشوهر مجرده ولی چون خیلی وقته مجرده خونه زندگیش و فاز زندگیش حتی وسایل و...مثل زندگی متاهلی هس و از طرفی از اون مرداس که یه پا برا خودشون خانومن) ما یکی دو روز تو کل سال‌هایی که عروسیشون شدم برا دکتر موندیم و برگشتیم 

بعد اونم ایشون باز اومد و من مث همیشه دعوت کردم و چون برامون عزیزه تشریفات میکنم براش... تا اینکه ما امسال تصمیم گرفتیم تهران اسباب کشی کنیم...

سلام حلال کن اومدم تاپیک 

خیلی محتاج دعام توروخدا آشوبم تا آرومم 

بخاطر طفل معصومم

دعا کنید خدا بحق بزرگیش و بحرمت کلام الله و پیغمبر عزیزش همسرم رو آروم کنه و طلاقم نده و مشکلاتم ختم بخیر بشن و زندگیم و آبروم حفظ بشه 

الهی آمیییین

توروخداا خواهرانه دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

خوب

بقیه ش

عزیزم من ۱۳ ساله که خونه برادر شوهرم نرفتم

چون دعوتمون نمیکنه

ولی اونا میان 

من همیشه مهمونی دادم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بقیه ش عزیزم من ۱۳ ساله که خونه برادر شوهرم نرفتم چون دعوتمون نمیکنه ولی اونا میان  من ...

چه کار بدی میکنی 

فقط تو سرویس میدی 

و چه قشنگ اونا عادت کردن به احترام یکطرفه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

پدرشوهرم اونجا خونه داره که برادرشوهر بود اونجا ۸ سالی...بعد ما که تصمیم گرفتیم بریم اونجا از اونجا اومده رفته مستاجر ما هم رفتیم تو اون خونه ...کل این چهل روز با اینکه ما تهران هیچکسو نداریم ولی حتی یه زنگ هم نزده از طرفی قبلا برادرشوهرمو دیدم خیلی عاشق بچس و چندین کیلومتر میومد تا تبریز مثلا پسرعموهاشو که کوچولو بودن باهاشون بازی کنه یا ببینه و براشون خوراکی و کادو میگرف یا دیگه حداقل بازی می‌کرد محبت میکرد ولی پسر من الان ۲۱ ماهشه اصلا همچین رفتاری ازش ندیدم اولین روز اسباب کشی هم که مادرش صدا کرده بود دم در دیدم سلام دادم جواب نداد منم کلا هیچ جوره هیچ خبری نگرفتم راستش با اینکه عزیز بود برامون ولی یجورایی از رفتارش شوکه ام و اینکه یخورده غرور اجازه نمیده بعد این اتفاقا پا پیش بزارم برا دعوت و...بنظرتون فازش چیه الان و عکس العمل من باید چی باشه؟

پدرشوهرم اونجا خونه داره که برادرشوهر بود اونجا ۸ سالی...بعد ما که تصمیم گرفتیم بریم اونجا از اونجا ...

فازش مشخصه خونه ای ک توش بود و از دست داده چطور متوجه نشدین؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چه کار بدی میکنی  فقط تو سرویس میدی  و چه قشنگ اونا عادت کردن به احترام یکطرفه

اونا تو شهر ما نیستن

ولی یکبارم ما رو دعوت نکردن

فقط مادرشوهرم و پدرشوهرم دوبار رفتن اونجا

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه