2777
2789
عنوان

بازاریاب پورسانتی دورکار

119 بازدید | 14 پست

سلام خانوما اینجا کسی هست ارتباط عمومیش خوب باشه و بتونه مشتری برای طراحی سایت بگیره؟

پورسانتی باهم کار کنیم

ما تهران دفتر داریم و نمونه کار هم زیاد داریم

طراحی سایتمون هم طبق قرارداد پیش میره و تابه حال مشتری شاکی نداشتیم، از بابت اعتبار خیالتون راحت باشه.

اگه شما ارتباط عمومیت خوبه و میتونی کار بگیری و اصلا مشتری داری برای سایت ، مطمئن باش درآمد خوبی کسب میکنی.

یه جورایی میشه کار از ما مشتری گرفتن از شما

هرکس علاقه داشت بهم پیام بده

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش فقط جذب مشتری هستش ؟!  از طریق سایت فقط با پیج هم دارین ؟

جذب مشتری برای سایت

مثلا کسب و کارهایی که به سایت احتیاج دارن

میشه سایت فروشگاهی

یا شرکت هایی که سایت میخوان

میشه سایت شرکتی

از هر طریقی که میتونید مشتری بگیرید فقط کارتون جذب مشتریه همین

من خب زیاد تو مجازی فعالم و در حال حاضر خونه هستم کار خاصی ندارم میتونم این کارو انجام بدم ولی یکم اعتماد کردن واسم سخته البته سو تفاهم نشه ولی خب بلاخره هر روز تو مجازی شاهد بعضی افراد هستیم ک اذیت میکنن

اگه کار خوبی باشه من حاضرم باهاتون همکاری کنم 

روزی چند ساعت کار هست؟

متاهل🧿❤️
من خب زیاد تو مجازی فعالم و در حال حاضر خونه هستم کار خاصی ندارم میتونم این کارو انجام بدم ولی یکم ا ...

اگه تهران هستید میتونید تشریف بیارید محل کار که خیالتون راحت شه و صحبت هم کنیم

ما داخل یکی از پاساژ های سمت میدون ولیعصر هستیم

قبلا بازاریاب داشتیم، ایشون مشتری میاورد و پورسانتش رو میگرفت، همکاری خوبی داشتیم که به خاطر مشغله های درسی که داشت دیگه نتونست تایم بزاره

اگه تهران هستید میتونید تشریف بیارید محل کار که خیالتون راحت شه و صحبت هم کنیم ما داخل یکی از پاساژ ...

نه من تهران نیستم و خیلی دوریم از تهران نوشته بودید دور کار نظرم جلب شد و اینکه خب خودمم خیلی فعالم تو مجازی و تقریبا همیشه گوشی دستمه دلیل شد بهش فکر کنم که شاید بتونم 

متاهل🧿❤️
نه من تهران نیستم و خیلی دوریم از تهران نوشته بودید دور کار نظرم جلب شد و اینکه خب خودمم خیلی فعالم ...

کار که به صورت دورکاریه

گفتم برای اینکه مطمئن بشید محل کار رو ببینید

البته شماره میتونم بهتون بدم روش واتساپ و تلگرام هست، اطلاعاتمون تو بیو هست.

اگه فکر میکنید میتونید مشتری بگیرید از بابت پرداخت پورسانت خیالتون راحت باشه

شما مشتری رو معرفی میکنید قرارداد که باهاشون بسته شد، از پرداختی اولشون که برای شروع کار هست،پورسانت شماهم پرداخت میشه.