2777
2789
عنوان

گریه و شب بیداری نوزاد

454 بازدید | 26 پست

سلام خانوما. دختر من سه ماه و دوهفته هست. ۴و ۵ روز هست که موقع شیر خوردن گریه میکنه و دیگه شیر نمیخوره شب ها هم ده دقیقه می‌خوابه بعد بیدار میشه گریه میکنه شیر میدم نمیخوره باید تو بغلم بگردونمش تا بخوابه دکتر هم دو بار بردمش میگه هیچیش نیست ولی امروز بردم نوشت برا سونوگرافی که فردا ببرم‌. خیلی نگرانم کسی تجربه ی مشابهی داره راهنمایی کنین ممنونم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد غذایی نفاخ میخوری؟

والا از اول همه چی میخورم سر دختر اولم اصلا اینجور چیزی ندیدم 

والا از اول همه چی میخورم سر دختر اولم اصلا اینجور چیزی ندیدم 

خوب هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق میکنه...ی مدت اصلا نخود. لوبیا. عدس. پیاز . وووووچیزهای نفاخ دیگه رو نخور

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
خوب هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق میکنه...ی مدت اصلا نخود. لوبیا. عدس. پیاز . وووووچیزهای نفاخ دیگه رو ...

باشه امتحان میکنم خدا کنه اثر کنه یعنی یه هفته هست شب و روز ندارم از پا افتادم

نه فک نکنم  اما پسر منم موقع شیر خوردن گریه میکرد و دیگه نمی‌خورد که دکتر گفت رفلاکس پنهان دار ...

آخه رفلاکس همون نیست بعد خوردن شیر استفراغ میکنه؟؟ 

نترس بچه کوچیک دلش درد می کنه دلشو با روغن زیتون چرب کن به غذاهیی می خوری دقت کن نفاخ نباشه متخصص اطفال بردیاندازه یه نخود نبات با یه کم ابجوش بهش می دادی اروغشو بگیر انشاالله خوب میشه