2777
2789
عنوان

خدا امشب بهم رحم کنه

498 بازدید | 15 پست

عصری مامانم رو میزم فندکمو دید یه شوک بهم وارد شد البته حرفه ای پیچوندم  الانم جعبه فیوز ماشینمونو دزد برد حالا خدا رحم کنه سومین شوک چی باشه

۱۷سالته؟؟؟؟؟

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگار خیلی طعم بدی داره چطور میکشید آخه🤮

بستگی به سیگارش داره🤪 بعدم اولش کلت داغه میکشی بعد بهش عادت میکنی وقتیم نباشه اعصابت داغون میشه 

خیلی دلم میخواد ترک کنم ولی نتونستم تا حالا

دخترم بهش فکر نمی‌کنم اون میاد تو فکرم خیلی سعی کردم سرمو گرم کنم ولی نشده اگه بهش فکر کنم که روزی ۱ ...

ببین عزیزم جای دخترم هستی چی بهت فشار میاره که رفتی طرف سیگار چه کم بودی داری آخه چرا  آینده خودت  تباه میکنی به همه چی پشت پا میزنی نکن این‌ کار با خودت آبروی خانوادت 

ببین عزیزم جای دخترم هستی چی بهت فشار میاره که رفتی طرف سیگار چه کم بودی داری آخه چرا  آینده خو ...

والا با دوستام امتحان کردیم خوشمون اومد از اونجا شرو شد وگرنه مشکل خونوادگی یا عاطفی نداشتم چیزیم بهم فشار نیورده منتهی وقتی عصبی میشم یا استرس میگیرم بکشم آروم میشم بیشترم تو خفا میکشم که هیچ کی نبینه 

والا با دوستام امتحان کردیم خوشمون اومد از اونجا شرو شد وگرنه مشکل خونوادگی یا عاطفی نداشتم چیزیم به ...

بلاخره میفهمن  دست از این دوستات بردار که دوستای خوبی نیستن دفعه بعد معتادت میکنن اون وقت که دیگه راه برگشتی نداری خدا به راه راست هدایتت کنه از ما گفتن بود امیدوارم بشنوی 

بلاخره میفهمن  دست از این دوستات بردار که دوستای خوبی نیستن دفعه بعد معتادت میکنن اون وقت که دی ...

ممنون سعیمو بیشتر میکنم ولی بمیرمم هیچی امتحان نمیکنم نه کشیدنی نه خوردنی نه ...  دوستامم تا جایی که من میدونم خیلی خلاف نیستن نه اهل پسرن نه مشروب نه مواد نه مهمونی های ناجور میرن  فقط سیگار میکشن مث خودم