2777
2789
عنوان

دزد ماشین

182 بازدید | 8 پست

هر روز که بابام میومد ماشینو می‌برد خونه مامان بزرگم تو پارکینگ میذاشت امروز نبرد یه ربع پیش رفت پایین که ماشینو ببره دید جعبه فیوز ماشینو دزد برده 😪

خدا بهتون رحم کرده خود ماشین رو نبردن مال بابای منو از جلوی خونش بردن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ماشينشون پيدا كردن ؟ ماشين مهمونامون رو جمعه دم در دزديدن خيلي ناراحتيم براشون 

بله عزیزم این اتفاق مال تابستون سال گذشته است ماشین نسبتا گرون قیمتی بود و پدرم خیلی ناراحت بودن تمام دوربین های مداربسته اطراف خونه رو چک کردن ولی چهرها مشخص نبود پلیس هم فقط میگفت پیگیری میکنیم پدرم خودشون یه آشنا توی اداره راهنمایی رانندگی پیدا کردن و اوناهم دوربین های مداربسته چهار راه را چک کرده بودن و دیده بودن ماشین همون شب دزدیده شدن از یکی از خروجی های شهر خارج شده و رفته به سمت مثلا فلان شهر ..... دیگه بابام به پلیس گفته بودن که پلیس راه ها حواسشون به عبور ماشین باشه حدود یک ماهی طول کشید تا اینکه اطلاع دادن ماشین توی به جاده خاکی دور افتاده پیدا شده مثل اینکه دزد گرامی داخل ماشین حسابی مواد کشیده بودن و ماشین رو انداخته بودن داخل یه چاله بزرگ و کار خدا دیگه نتونسته بودن ماشین رو بیرن بیارن همون جا رهاش کرده بودن شاید یه هفته اونجا بوده تا کشاورزان و محلی ها دیده بودن به پلیس خبر دادن البته ماشین رو اوراق کرده بودن وخیلی چیزهاشو برداشته بودن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله عزیزم این اتفاق مال تابستون سال گذشته است ماشین نسبتا گرون قیمتی بود و پدرم خیلی ناراحت بودن تما ...

خيلي ممنون از توضيحات كاملتون و وقتي كه گذاشتين ، خدا رو شكر كه ماشينتون پيدا شد  ، از يكي از دوربين ها مشخص شده كه پلاك رو در اوردن و از كوچه خارج شدن … ناراحتم خيلي ، طفلي ها خودشون مهمونه مهمونهاي ما بودن كه گفتيم اونا رو هم بيارن ، مسافر بودن صبح روز بعد ميخواستن برن ، دلم براشون كباب شد از ذهنم خارج نميشه …

مامانم امروز بیمارستان فارابی عمل چشم داشت

گفت یه اقای بود یه نوزاد ۵ ماهه داشت که دوتا چشماش نابینا بود و اون بچه رو اورده بود دکتر

گفت تا چند کلمه با اطراف حرف زد ماشینش رو دزدیدن

گفت تا پلیس اومد و......

ماشین یکی دیگه رو بردن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
خيلي ممنون از توضيحات كاملتون و وقتي كه گذاشتين ، خدا رو شكر كه ماشينتون پيدا شد  ، از يكي از د ...

خواهش میکنم عزیزم   ای وای بنده های خدا میفهمم واقعا سخته اونم توی این دوره زمونه من شنیدم خیلی از ماشین ها رو میدزدن میبرن سمت شرق کشور لب مرز باهاشون قاچاق جابه جا میکنن یا میفروشن به یه قیمت کم تر ماشین پدرم رو دقیقا داشتن سمت همون مسیر میبردن که دیگه نشده 

اگه اعتقادی دارین این کاری که من میگم انجام بدین به احتمال زیاد نتیجه میگیرید ۴۰ بار سوره جن رو پشت سر هم بخونید به نیت اینکه دزد ماشین گرفتار بشه یا بیخیال ماشین بشه انشالله که پیدا بشه