2777
2789

باز ۱۰ سال خوب صبر کرده

طرف عقد نکرده توهین میکنه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم برو یه دوش اب سرد بگیر ، حالتو بهتر میکنه، اب سرد تنشو از بدن دور میکنه ، غصه ام نخور قربونت بشم ، با توهین اون که ارزش بابات پایین نمیاد ،فقط خودش از چشم میوفته 

الانم برو یه دوش اب سرد بگیر ، حالتو بهتر میکنه، اب سرد تنشو از بدن دور میکنه ، غصه ام نخور قربونت ب ...

اره خاک تو سرش احمق بی لیاقت حالم ازش به هم میخوره سگ محلش میکنم  

مرسی که هستی خیلی تنها بودم 🌹

داشتیم شوخی میکردیم یهو سگ شد 

احتمالا دچار یه سوءبرداشتی چیزی شده از حرفات ، میتونم درکت کنم الان خیلی سخته برات ، این لحظه ها ادم دلش میخواد بگیره طرفو تا میخوره کتک بزنه

احتمالا دچار یه سوءبرداشتی چیزی شده از حرفات ، میتونم درکت کنم الان خیلی سخته برات ، این لحظه ها ادم ...

وای بخدا ی لحظه خواستم دهن باز کنم ی دعوای درست حسابی کنم باز بچه هام بودن گفتم میترسن طفلی ها ساکت شدم 

وای بخدا ی لحظه خواستم دهن باز کنم ی دعوای درست حسابی کنم باز بچه هام بودن گفتم میترسن طفلی ها ساکت ...

خوب کاری کردی عزیزم ، حالا بعدا که بچه ها نبودن و خودتون دوتایی بودید و جو خونت اروم بود به روش بیار و دلخوریت رو بهش بگو ، ولی در کل مردای ایرانی اینطورین ،شعور زندگی زناشویی ندارن به خاطر همین بعد چندسال زندگی مشترک یه زن افسرده درست میکنن و چند تا بچه عصبی و پرخاشگر 

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره