2777
2789
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11594332/داستانمو-بخونین-ب-نظرتون-تصمیمم-برا-طلاق-تصمیم-در ...

طلاق صد در صد

یه درصدم ب فکر ببخشید نباش کسی ک یه بار پاش سریده دفعه بدم میسرع

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

اگه تایپیکی که لینکشو گذاشتم رو خوندین و درجریان مشکلم قرار گرفتین راهنماییم کنین لطفا 

میگه من اصلا طلاقت نمیدم تازه همه جا رفته گفته این بهم تهمت زده ک من خبانت کردم و مواد کشیدم 

من با این چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تایپیکی که لینکشو گذاشتم رو خوندین و درجریان مشکلم قرار گرفتین راهنماییم کنین لطفا  میگه م ...

تریاک کشیدن که جرمی سنگین نیست دوز روان گردانی نداره اصلا.. از طرفی هم خرجتو میده..باید اون مدرک جمع کنی 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

عزیرم منم مشکلم شبیه تو بود و در اخرربعد ۲۰ سال زندگی زن دیگه ای عقد کرد و من جداشدم ...مردی که پایبند نیست قابل اعتماد نیست فقط هدر دادن عمره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

هیچکسی جز خودت نمیتونه تصمیم نهایی رو بگیره چون شرایط تو رو نداره

ولی، از نظر من کسی که انقدر وقیحه و خیانت میکنه هیچ رقمه از نظر من اخلاقش خوب نیست که شما میگی اخلاقش خوبه جای تعجب داره

اینکه دست بزن نداشتنش رو‌پوینت مثبت میبینی هم سورپرایز ه برای من، کسیکه دست بزن داره بده کسیکه نداره خوب نیست ! مثله اینکه بخپای از محاسنش بگی بگی خدارو شکر دزد نیست! این حسنش نیست واقعا!

درضمن، کسیکه باهمه میخوابه شما رو هم به شدت در معرض خطر بیماری قرار میده

فکرم نکن درست میشه

معتادم که هست

دیگه خودت میدونی!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

برای تصمیم درست 

یه برگه بردار 

نقاط مثبتشو تو یه ستون و منفی رو تو یه ستون دیگه بنویس

بعد بشین حساب کن که هر کدوم از ویژگی هایی که نوشتی چند درصد از صددر صد یه شریک زندگی برات مهمه ؟

بعد اگر به عدد ۷۰ درصد مثبت رسیدی میتونی بری مشاوره و تمام تلاشتو بکن وگرنه جوانیت رو هدر نده چون داری قمار میکنی روی سرمایه زندکیت .

لز الانم بهت بگم که مردا و زنای غیر متعهد معمولا درست بشو نیستن چون اینطوری عادت کردن . 

میترسم فردا روز مریضی جسمی یا روحی بگیری یا پاسوز بچه بشی

میتونی تگش کنی گلم

خودشون گفتن تگ نکنید منو 

هرجا ببینم میام نظر میدم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

با یه وکیل صحبت کن و شده با سیاست برگرد  فقط برای اینکه ازش مدرک جمع کنی وقتی تکمیل شد بیا بیرو ...

الان زرنگ شده و مدرک دستم نمیده حتی اگ یکسال تو اون خونه بمونم