من این مشکلو دارم خیلی در تعجبم کسی که یکسال تموم دورادور دوسش داشتم و 8ماه ازش دور بودم و ندیدمش بالاخره جرات کردم باهاش قرار بزارم ولی به محض اینکه قرار گذاشتم و تلفنو قطع کردم تموم حس عشقم پرید و بهش بی علاقه شدم😐 میگم اصلا براچی دارم میرم ببینمش؟ در حالی که تو کل این چندماه که ندیدمش یکشب نتونستم بخوابم و حال خیلی بدی داشتم. الان دیگه نمیخوام ببینمش و هیچ حسی بهش ندارم. چراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه وقتی که دیدیش هم همین بود حست، بیخیالش شو، احساست بهش واقعی نیست 🚶♀️
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
من بعد پونزده سال ازدواج چون کار همسرم جوریه ک دوماه یبار میاد خونه اینقدررررر تو پیام و وویس قوربون صدقش میرم شبا واسش شعر میخونم عکسای عاشقانه میفرستم بعد وقتی میاد دو روز میگذره بگه اب میخام میگم پاشو برو بخور برا منم بیار