من این مشکلو دارم خیلی در تعجبم کسی که یکسال تموم دورادور دوسش داشتم و 8ماه ازش دور بودم و ندیدمش بالاخره جرات کردم باهاش قرار بزارم ولی به محض اینکه قرار گذاشتم و تلفنو قطع کردم تموم حس عشقم پرید و بهش بی علاقه شدم😐 میگم اصلا براچی دارم میرم ببینمش؟ در حالی که تو کل این چندماه که ندیدمش یکشب نتونستم بخوابم و حال خیلی بدی داشتم. الان دیگه نمیخوام ببینمش و هیچ حسی بهش ندارم. چراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
از اول راحت وارد رابطه شدین؟ آخه من خیلی جون کندم تا بهش نزدیک بشم
من اولا اصلا علاقه بهش نداشتم فکرشمنمیکردم یا روزی باهم باشیم
اون پیش قدم شد خیلی جسور بود سه بار ردش کردم دفعه چهارم بهش فرصت دادم گفتم یه هفته ای ول میشه میره اما الان دوسال و ۲۰ روزه که باهاشم و هر روز عاشق تر میشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اولا اصلا علاقه بهش نداشتم فکرشمنمیکردم یا روزی باهم باشیم اون پیش قدم شد خیلی جسور بود سه بار ...
همون بخاطر همونه عزیزم🌹اون جسور بوده این مورد من با اینکه از من خوشش میومد اعتماد بنفس خیلی پایین بود تا چندین بار خودشو کشت باهام حرف بزنه مرد. منم اونموقع گیج و مات بودم تا اینکه چندماه محل کارمون جدا شد
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون