2777
2789

تو ماشین برای اینکه دونفری بشینم با بچم جلو نشستم تعدادمون زیاد بود ...من حلو نشستم ازش عذرخواهی کردم و گفتم ببخشید پشتم به شماست برگشت گفت خواهش میکنم راحت باش پشت گل نشستم خارشم ببینم 🤔تیکه خوردم عایا  فقط برگشتم به صورت همسرم نگاه کردم و هیچی نگفتم 

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط یه کلمه (خارش) فهمیدم از جملش. احتمالا همونطور که خودش گفته خارش داره

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نفهمیدم منظورشو حقیقتش 🗿

خیلی زیرکانه تیکه شو میندازه لعنتی ولی منم اینجا متوجه نمیشم تیکه بوده یا نه 

ولی من خیلی مظلومم هرچی میگه جواب نمیدم

من فقط یه کلمه (خارش) فهمیدم از جملش. احتمالا همونطور که خودش گفته خارش داره

😁خار گل منظورش بوده خیر سرش

😁خار گل منظورش بوده خیر سرش

میدونم 😄 ولی بعضی مادرشوهرا همونطوری که گفتم هستن. نمیتونن یه روز نیش نزنن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اووه چه پررو

منظورش اینه حین کار مثل گل رفتار میکنی اما خار داری و آسیب میزنی

منظورش اینه رفتی جلو نشستی که من نشینم اما الکی عذر خواهی میکنی که ماسمالیش کنی😊💪🏻

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

سلام مادر تیکه بوده دیگه واضح ..چون پشتت به منه خار داری همیشه گل نیستی ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))