2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری و خونریزی

228 بازدید | 8 پست

سلام خانوما لطفا تجربه دارین بگین 

من خونریزی کردم رفتم دکتر گفت هماتوم داری شیافو آمپول داد چیکارا کنم ک جذب بشه؟؟؟تورو خدا میدونید بگید

اجرتون با آقا امام حسین 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

منم داشتم ...‌‌‌‌‌‌‌شیاف و استراحت واقعی .. نشاسته و به و شیره انگور ... خوبه ... و استرس اصلا نداشته باش .. پله تعطیل ...‌

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم ...‌‌‌‌‌‌‌شیاف و استراحت واقعی .. نشاسته و به و شیره انگور ... خوبه ... و استرس اصلا نداشت ...

منم استراحت مطلقم چند هفته طول کشید جذب بشه؟ خونریزی هم داشتی؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
عزیزم من داشتم تو بارداری فقط استراحت کن شیاف وداروهارم استفاده کن من برا ۱۲ هفته همون ان تی  ک ...

مرسی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه 

مرسی عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه 

ممنون عزیزم الان ۴سالشه  رفته با باباش هیئت. دقیقا منم یادمه این اتفاق برام تو دهه محرم افتاده بود انشاا.. نی نی شماهم به حق این شبای عزیز بمونه براتون 

ممنون عزیزم الان ۴سالشه  رفته با باباش هیئت. دقیقا منم یادمه این اتفاق برام تو دهه محرم افتاده ...

انشاءالله ممنونم ازت

منم استراحت مطلقم چند هفته طول کشید جذب بشه؟ خونریزی هم داشتی؟

دو‌ماه .. ولی شیاف میزدم برای اینکه بعد یمدت که دوباره کار میکردم لک بینی داشتم کلا پنج ماه درگیر بودم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …