2777
2789

حالا میگم پولو تکمیل کنیم واریز بزنیم چن وقت دیگه ماشینو بهمون تحویل میدن؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ماشینی؟ پدرشوهر من شاهین ثبت نام کرد واسه ۴۰۳ دراومد گفت خودم مشغول به ساخت بشم زودتر آماده میشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
موعد تحویلتون کی بوده؟؟ من موعد تحویلم برج ۸زده.هنوز پیامک نیومده!چقدر قبلش پیام میدن؟

واسه ما زده زمستان ۱۴۰۲ چند روز پیش نصف پول و واریز کردیم افتاد محرم کلی ضرر کردیم همه چی ارزون شد .

واسه ما زده زمستان ۱۴۰۲ چند روز پیش نصف پول و واریز کردیم افتاد محرم کلی ضرر کردیم همه چی ارزون شد .

ماشین ارزون شد؟ میره بالا ‌تا زمستون که قراره شما تحویل بگیرید،ارزونی نداریم توی ایران

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
به من هنوز تحویل ندادن خرداد ماه پول رو واریز کرده بودم

ماشینتون چیه ؟

ب ما گفتن پاییز ۴۰۲

مهر باید تحویل بدن 

نصف مبلغ و گرفتن خرداد

از شما کامل گرفتن خرداد

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نه ماشین نه طلا فروختم و موتور اونارو ارزون خریدن بدیش اینه ۳روزه پول میخوان

آره ما خودمون سخت پول جور کردیم حالا مرحله اول رو ریختیم ببینیم بعدیش چی میشه 

تحویلتون واسه چی موقعیه ؟ 

مال ما برا زمستون ۴۰۲ بوده

ینز واقعا ۳ ماه طولش میدن؟

برا دوست شوهرمو ۱۰_۲۰ روزه تحویل دادن طرح مادران بودن ولی

ما فروش فوق العاده ایم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

موعد تحویلتون کی بوده؟؟ من موعد تحویلم برج ۸زده.هنوز پیامک نیومده!چقدر قبلش پیام میدن؟

به دوست شوهرم گفتن ۳ماهه تحویل میدیم ولی ۱۵ روزه تحویل دادن