2821
2789
عنوان

یادگیری زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا؟من همینجا هر چی سرچ کردم گفتن اینطور نیست حتی مربیای کانون هم خودشون  همینو گفته بودن 🤷🏻‍ ...

نمیدونم اما نسبت به موسسه های دیگه خیلی بازخورد بهتری داشته 

می شود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟ 🥹🖤️
به نظر شما من تو این دوسال راه میفتم چون درسای ازشد هم سخته هم بخاطر پایان نامه و…زمانبر بخاطر زبان ...

آره بابا آنقدر تمرین و تکرار داریم کلمه ها تو ذهنمون مونده 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
بعنی ترم دوم یا سوم هستید درسته ؟اونوقت مکالمه اتون راه افتاده یعنی از سفیر راضی هستید؟

نه من ۱۰۶ رد کردم رسیدم ۲۰۱ به من نگو ترم دوم😒😒😒

آره خدایی هم قشنگ متوجه میشم چی میگه هم میتونم صحبت کنم نسبت ب ترم خودم هر راحت معنی میکنم کلمه ها کتابو

نه من ۱۰۶ رد کردم رسیدم ۲۰۱ به من نگو ترم دوم😒😒😒 آره خدایی هم قشنگ متوجه میشم چی میگه هم میتونم ...

آخه گفتین فروردین رفتم میشه 4 ماه فکر کردم تازه رفتید موفق باشید شما هم برای گرفتن تافل برنامه ای دارید وزارت بهداشتی ؟

آخه گفتین فروردین رفتم میشه 4 ماه فکر کردم تازه رفتید موفق باشید شما هم برای گرفتن تافل برنامه ای دا ...

من قبل کرونا رفتم آنلاین شد ادامه ندادم الان دارم فشرده میرم تو یه ماه دو ترم میخونم انشالله بخونم برم کنکور زبان مترجمی

من قبل کرونا رفتم آنلاین شد ادامه ندادم الان دارم فشرده میرم تو یه ماه دو ترم میخونم انشالله بخونم ب ...

انشالله موفق باشید من برای گرفتن مدرک برای مقطع دکترا در نظرم  هست اصلا زبانم خوب نیست🥹