2777
2789

سلام دوستان.من و همسرم هردو ازدواج دومون هست.۴ سال باهم دوست بودیم ایشون همه چیز در مورد زن سابقش برام گفته حتی رابطه جنسی شون رو.الان یک سال ازدواج کردیم اما این فکر هنوز منو عذاب میده به خودش هم گفتم ای کاش برام نگفته بودی‌.تصور این مسئله و کارهایی که براش کرده از خرید و جشنی که براش گرفته و ما یه عقد ساده کردیم منو ناراحت میکنه آخرش اون خانوم همه چیز رو از ایشون گرفته و رفته و بعد تو دوران دوستی ما واسطه فرستاده که پشیمونه و برگردن که همسرم قبول نکرده‌.بارها هم گفته که من ایشون رو زندگی برگردونم و انگیزه شدم براش و باهم زندگی درست کردیم.اما این فکرها واقعا ناراحتم میکنن.خیلی همو دوست داریم.یه راهکار پیشنهاد بدین 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بهش فکر نکن به قول خودت زن سابقش بوده چه میگفت چه نه این کار هارو انجام داده !

زندگیتو به کام خودت و همسرت تلخ نکن چیز های جدیدی باهم تجربه کنید و خوش بگذرونید 

بهشم نگو کاش نگفته بودی و فلان چون خواسته چیز پنهونی بین تون نباشه !!! با رفتارت شاید بعد ها کارشو پنهون کنه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

همسرم سابق من اعتیاد داشت من حتی برای خرید لباس عروس با مادرشوهرم رفته بودم 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

دیگه هیچوقت از یادت نمیره.. بگو دو تا بدی ازش بگه بلکه بشوره ببره

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

حالا که گفته دیگه سعی کن فراموش کنی با مشاور صحبت کن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.