2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمت چیه عزیزم.مادرشوهر من کبد چرب گرید دو داره ۷ساله تقریبا.خارش بدن و گر گرفتگی و کمی درد سمت را ...

برای خودم نیست  عزیزم کمی التهاب کبد و درد  خفیف داره بهشون گفتن کبد چرب گرید دو 

برای خودم نیست  عزیزم کمی التهاب کبد و درد  خفیف داره بهشون گفتن کبد چرب گرید دو

بله.مادرشوهرمنم همین علائم و داشت به اضافه خارش شدید بدن.ولی حال عمومیش خوبه.واسه خارش هم قرص میخوره

[QUOTE=302346673]قابل درمان هست یعنی؟ چیکار کنیم‌گریدش پیشرفت نکنه[/QUOTE بله که قابل درمانه .رژیم غ ...

مرسی عزیزم اگه تهران هستید میشه دکترنو معرفی کنید

چه رژیمی گرفتید ؟فستینگ خوبه؟؟

اخه اولش کتو گرفت و سدید ورزش کرد بدتر شد انزیماش رفت بالاتر

دکتر خاصی نمی‌خواد .می‌توانند هر دکتر گوارشی برن نیاید یکباره رژیم میگرفتن .خودش عین سمه  براش باید باید کم کم وزن کم میکردن سالم خواری میکردن از غذایی چرب و شیرینی دوری کنند و همین طور آب همراه غذا نباید به هیچ وجه بخوره .به هیچ وجه اب یخ بخوره . من دو ماه دارو استفاده کردم .ولی دکترم گفت سالم خواری کنی از صد تا دارو بهتره .عزیزم الکی استرس به خودت نده چیز زیاد سختی نیست الان اکثریت به خاطر چاقی وبی تحرکی کبدشون چربه 

دکتر خاصی نمی‌خواد .می‌توانند هر دکتر گوارشی برن نیاید یکباره رژیم میگرفتن .خودش عین سمه  براش ...

ممنون عزیزم 

این چای سبز و خاکشیر و این چیرای که میگن واقعا موثره؟