2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبول نداشتم یک نفر بهم گفت افتادم توی فکر اعصابم خورد شده

فقط استرس رو از خودت دور کن 

سرتو با کارای دیگه گرم کن 

بهش فک نکن ایشالله باردار میشی 

تجربه شخصی خودم 

بعد دو سال تلاش و کلی دکتر رفتن خودم ،با اینکه مشکلی نداشتم بلاخره همسر رفت آزمایش داد که آزمایشش افتضاح بود 

مادر شوهرمم گیر داده بود بریم چله بری 

خلاصه چون آزمایش شوهرم بد اومده بود کلا بیخیال شدم چون باید دارو مصرف میکرد یه مدت تا اوکی شه

دقیقا همون ماهی که هیچ امیدی نداشتم و اصن انتظارشو نداشتم باردار شدم🙂

ممنون خدا خیرت بده

میگه باید کسی که چل میبره باید از خونه شما چیزی نخورده باشه به قول قدیمی ها نونو نمک شما رو نخورده باشه و باید دختر بچه یا دختر مجرد باشه 

بعد میگه روز چهارشنبه کنار یک گل محمدی اگه تو باغچه خونت داری یا اگه نداری تو پارک گل محمدی باشه یا روستا گل محمدی باشه خلاصه کنار گل محمدی باشه ، یا اگه گل محمدی گیرت نیومد چهارراه خاکی هم باشه میشه ولی خیابون ها الان آسفالته نمیشه مگه تو روستا چهارراه خاکی پیدا کنی  سرپا وایستا پاهاتو کنار هم بزار بعد هفت تا نخ که هم رنگ نباشن رو از بالای پیشونیت ، خودت با دستت نگهدار اون دختر مجرد هم ادامه نخو بگیره تا پایین لای دوتا انگشت پا ،  اون دوتا انگشت بزرگه نخو نگهداره رو زمین بعد نخو هر دو تون رها نکنید نگهدارین دختر مجرد بعد بگه چل پرنده ، چرنده ، مرده ، زنده بریدم  بعد رو زانوهات نخو قیچی کنه بعد نخ نصف میشه بعد بشین دوتا سر نخو دختر مجرد یا خودت رو هم بزار بعد بالای ناخن انگشت پات  پپپانگشت بزرگها نخو که دوتا سرشو رو هم گذاشتی به صورت افقی ایندفعه بشین بزار و با دستت نگهدار اون دختر مجرد بگه چل پرنده ، چرنده، مرده، زنده بریدم  نخو دوباره رو ناخنت قیچی کنه بعد انگشت پنجم دستتو کنار هم نگهدار نخو بادستت به صورت افقی نگهدار رو ناخن انگشت پنجمت دختر مجرد دوباره بگه چل پرنده ، چرنده، مرده،زنده بریدم دوباره قیچی کنه  اگه بچه کوچیک بود نمیتونه بگه خودت کم کم بگو اون تکرار کنه بعد قیچپی کنه بعدش زمینو بکن نخو بنداز توش روشو خاک بریز