2777
2789
عزیزم این سوال درست نیست چون باید درآمد همسرتو درنظر بگیری مثلا کسی که درآمدش ۵۰ تومنه ممکنه ۱۰ تومن ...

واقعا درسته. ضمن اینکه سبک زندگی و مخارج آدم ها هم با هم متفاوته

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به خودم هیچی اما کامل خرجای خونه با خودشه.  من شاغلم

یعنی مثلا بخواین موهاتونو رنگ کنید یا لباس چیزی بخرین برای خودتون از پول خودتون میگیرین؟

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا درسته. ضمن اینکه سبک زندگی و مخارج آدم ها هم با هم متفاوته

دقیقا همینه یکسری از خانوما می یان مقایسه میکنن و از زندگیشون سرد میشن من نه خودم این سوال رو میپرسم و نه جواب میدم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بله اکثرا همینطوره چون  حقوقم از اون بیشتره.

منم در شرف ازدواجم میخوام یاد بگیرم چجوری بهش نشون بدم خرجا هزینه ها با اونه جوری که فکرنکنه چون شاغلیم دیگه نیاز نداریم

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
چرا نداره میدن دیگ تو نوه ها فقط بع من و‌خواهرم فقط میدن نوه های دیگ دوست ندارن نمیدن

خیلی عجیبه برام 

شما خودت درخواست کردی؟

ببین اینکه از پدر و مادر یا پدربزرگ مادربزرگ بگیری اوکیه 

ولی بقیه فامیل نه

خیلی عجیبه برام  شما خودت درخواست کردی؟ ببین اینکه از پدر و مادر یا پدربزرگ مادربزرگ بگیری او ...

ن چرا باید درخواست کنم من یکی از عموهام مجرده هرچی بخوام ک میخره ماهانه میده،عمم مجرده اونم میده 

زنگ ک بزنم بگم پول میخوام علاوه بر ماهانه ‌خرید همیشه میدن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ن چرا باید درخواست کنم من یکی از عموهام مجرده هرچی بخوام ک میخره ماهانه میده،عمم مجرده اونم میده&nbs ...

خب خودت زنگ میزنی دیگه 

ولی بنظر من جالب نیست این کار 

بازم خودت می‌دونی🙂