2777
2789

راه اول:بامادرشوهراا تویه خونه زندگی کنین😐

راه دوم:باخواهرشوهر یه محله زندگی کنین😐

راه سوم:باخانواده شوهرمسافرت برین😑

راه چهارم:باجاری رفت و امد کنین😒

راه پنجم:باشوهرزبون نفهم تویه خونه زندگی کنین

راه ششم؟؟؟؟؟؟واقعا منتظر راه ششمی عمووو واقعا نفهمیدی اصلا نباید شوهر کنی بزنم چپ راست شیییییی

ستاد مبارزه بادختران دم بختی نزدیک بختی وکسایی که حس میکنن رودست خانوادشون باد کردن هی اینجا میگن شوهر

حالا راه های دیگم هست تومقاله بعدیم ازشون نام میبرم فعلا همینارو بخون تابریم سراغ بقیه

دوستانی که شوهرای خوب دارن خدابراتون نگهش داره بیشتر جنبه فان داشت سا تا تاپیکم ترکیده امروز رحم اولسون🤣🤣

باید برای امضا گرفتن از من یه صف طولانی وایسی  

کوه تجربه ای خواهر😉😁

با اجازت اسکرین شات میگیرم 

این حجم از آموزش واسع یه روز زیاده. هنگ کردم😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

جاپشمی ☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوه تجربه ای خواهر😉😁 با اجازت اسکرین شات میگیرم  این حجم از آموزش واسع یه روز زیاده. هنگ کر ...

تازه یه چی بگم پشمات بریزه اینارو ازخودم دراوردم ازهمه بدتر من مجردم ازاطرافم تجربه گرفتم😂

تازه یه چی بگم پشمات بریزه اینارو ازخودم دراوردم ازهمه بدتر من مجردم ازاطرافم تجربه گرفتم😂

لازم شد یه پسر بیارم تو رو بگیرم واسه پسرم. اینجور که معلومه فقط من از پس تو بر میام😂

عروس گلم😁

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
لازم شد یه پسر بیارم تو رو بگیرم واسه پسرم. اینجور که معلومه فقط من از پس تو بر میام😂 عروس گلم😁

🤣🤣🤣🤣جون مادرشوهرمووووووو عاشقتم 

🤣🤣🤣🤣جون مادرشوهرمووووووو عاشقتم 

😂