2777
2789

نگین سرت تو کار خودت باشه اینجا که شما ن منو میشناسین ن من شما رو من میخوام تکلیفمو با زندگی خودم بدونم که نامزدم چقدر بهم راست میگه

تایپیک قبلم 

گفتم که زن سابق پسر عمه ی نامزدم بهش زنگ زده که برام خواستگار اومده و مشاوره بخواد که منم با نامزدم دعوا کردم چرا باهاش صحبت کردی بعد از اینکه خیلی باهاش دعوا کردم

گفت من اصلا ۶ ماهه خبری ازش ندارم

حالا از این طرف دی ماه پارسال فکر کنم جدا شد از پسر عمه ی این

زن عموشون میگه زنه دوست پسر داشته

نامزد من میگه این خانم خیلی پاکه

شما چه قضاوتی میکنید

۶ ماهه بانامزد من حرف نزده آخرین بارم راجب خواستگارش بودع

دی ماه پارسالم از پسر عمه ی این جدا شده

عروس عمه ی سابق یه مرد چرا باید به پسردایی شوهر سابق زنگ بزنه بگه خواستگار دارم ؟!

به نامزدت چه ربطی داره ؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلن هم باهم بودن؟

الان فک مبکنی باهم سر و سِر دارن؟

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

اصلن چه دلیلی داره زنگ بزنه به نامزد تو 

به نظر من دختر خودت مشکل داره نذار نزدیک نامزدت بشه

البته اینو مستقیم نگو توی روی نامزدت چون حرکتی نکرده یا حرفی نزده فقط حواست باشه

مخم گوزید 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

چه معنی داره با همسر شما صحبت کنه در مورد خواستکارش

مگه همسر شما روانشناس و مشاور ازدواجه

اون دختره کرم داره حسم میگه

نمیگم خیانتی بود که طلاق گزفته 

ولی همچین پاک هم نیست 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

زنه خواسته از طریق شوهرت به شوهر سابقش پیام برسونه و امار بده که خواستگاري داره

کرم داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم