خواهر سونو گرافی ۱۳ هفته رفت سونوی فریبا خودکار ....گفت تا دستگاه گذاشت روشکم گفت پسر ...اینم انتنش،😏خلاصه گفت غربالکری کرد آخرش گفت ۱۰۰ درصد پسر گفت خانم دکتر شک ندارین گفت نه ....خلاصه این اومد تمام فامیل ودوست واشنا پرشد که بچه پسر خب وقتی دکتر آنقدر باقطعیت گفت ....خلاصه دیروز سونوی ۱۸ هفته رفت یه جا دیگه خانم منصوره حقیری ...اون غربالگری کرد و در آخر گفت جنسیت دختر ...خواعرم گفت اما قبلی گفت پسر ...گفت یبار دیگه چک کنم بعد چک کردنش گفت من که آلت تناسلی نمیبینم ....خلاصه خواعرم خوشحال چون یه پسر داشت .....اما اینکه الان تمام آشنا پر شده باز دوباره بخاد بگه دختر ....بنظر شما لباس بخر یا یبار دیگه بره سونو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یدور دیگه بره ب نظرم ما یکی از آشنایان دلش دختر میخاس چون پسر داشت تا ۸ ماهگی هرجا میرفت میگفتن دختره همه چیزم پسرونه خریده بود ولی موقع زایمان بچه پسر در اومد😂😶