2777
2789
عنوان

قرص اعصاب بیاین لطفا

102 بازدید | 20 پست

عزیزان لطفا نگین سنت کمه و نخور و اینا ، من مشکلاتم زیاده احتیاج دارم واقعا 

یه قرص بهم معرفی کنید ک بدون نسخه پزشک بدن چون شرایط دکتر رفتن ندارم ، برای کاهش استرس و ضد افسردگی و آرامش 

اعتیاد آورم نباشه و اینکه قیمت و طریقه مصرف هم اگه میدونید بگید ، ممنونم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها راستی ، گفتم دیروز دعوا شد بابام مامانمو زد تاپیک قبلمه میتونید بخونین ، الان میگه سرم درد میکنه از شدت ضربه و وقتی پا میشه گیج میره الانم خوابه ، بهش میگم بیاد بریم دکتر میگه نه مسکن میده 

چیکار کنم ، بلایی سرش نیاد یهو؟

بدون نسخه نمیشه

داروهایی میخوری که به دردت نمیخوره و صرفا میخوابی و کمکی بهت نمیکنه، شاید حتی بدترت کنه

بااااید ویزیت بشی

میتونی غیر حضوری و آنلاین با اسنپ داکتر ویزیت بشی و دارو و نسخت برات ثبت میشه

بدون نسخه نمیشه داروهایی میخوری که به دردت نمیخوره و صرفا میخوابی و کمکی بهت نمیکنه، شاید حتی بدترت ...

پول ندارم ویزیت دکتر بدم ، سرترالین معرفی کردن نمیدونید چطوره؟

بچه ها راستی ، گفتم دیروز دعوا شد بابام مامانمو زد تاپیک قبلمه میتونید بخونین ، الان میگه سرم درد می ...

باید شرح حال دقیق ازشون گرفته بشه تا مشخص بشه علائم خطر رو برای خونریزی مغز دارن یا نه

سی تی لازم هست یا خیر

متخصص مغز و اعصاب هم توی اسنپ داکتر هست براشون ویزیت بگیر

عزیزم چیکار کنم راهنمایی میخوام 

دوست من دارو چیزی نیست ک بشه مجازی تجویز کرد خصوصا برا بیماری های اعصاب وروان شما باید به پزشک مراجعه کنید 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
پول ندارم ویزیت دکتر بدم ، سرترالین معرفی کردن نمیدونید چطوره؟

بدون نسخه نمیتونید بگیرید و بدون شرح حال دقیق هم نمیتونم بهتون تجویز کنم

باید حتما دقیق شرح حال و علائمتون بررسی بشه و نسخه طبق مشکل، شرایط خواب، وزن، خورد و خوراک، بیماری های جسمی و سایر مسائل براتون تجویز بشه

دوست من دارو چیزی نیست ک بشه مجازی تجویز کرد خصوصا برا بیماری های اعصاب وروان شما باید به پزشک مراجع ...

مجبورم،  هم پول ندارم ۲۰۰ تومن ویزیت دکتر بدم هم اینکه نمیشه برم بیرون خانوادم بفهمن میخوام قرص بخورم دردسر جدید میشه برام