2777
2789
عنوان

ارتباط شوهرم و همکلاسی خانومش

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودش میدونه چ گوحایی میخورن تو دانشگاه نمیزاره برم دو ترمم خوندم ولی بعد عروسی نشوندم خونه با ا ...

ببین آدمی که اهل رفتارای نادرست باشه دانشگاه و پارک و محل کار  وحتی مجازی  ...براش فرقی نداره  این همه آدم که دارن دانشگاه درس میخونن  خیلی هاشون درگیر این جور مسائل نمیشن 

به نظرم حتما پیگیرشو بگو میخوام دوباره برم دانشگاه درسم رو بخونم همونطوری که خودت داری میخونی ،میخوام اون جوی رو که داری تجربش میکنی رو تجربه کنم ،اگر اون محیط بد هست قطعا زن و مرد نداره ،پس دلیلی نداره که من دانشگاه نرم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

چون خودش میدونه چ گوحایی میخورن تو دانشگاه نمیزاره برم دو ترمم خوندم ولی بعد عروسی نشوندم خونه با ا ...

عزیزممم 

چی بگم راستش فقط امیدوارم حال دلت همیشه خوش باشه 

و کاملا حق رو میدم به شما 

حالا باز باهاش صحبت کن گلم حیفه واقعا اگه دوست داشتی خودت درستو ادامه بدی یا شاغل شی 💕

ببین آدمی که اهل رفتارای نادرست باشه دانشگاه و پارک و محل کار  وحتی مجازی  ...براش فرقی ند ...

درسته عزیزم

ولی همون ی عده ک تو بیرونم همینن همونا دانشگاه رو ب گند کشیدن خب اینجور آدما همه جا هستن و دانشگاهم بهترین جاس چون آزادن 

آره حالا قراره کنکور بدم ب اجبار یا هر چیزی دیگ نمیتونم این وضعو تحمل کنم

عزیزممم  چی بگم راستش فقط امیدوارم حال دلت همیشه خوش باشه  و کاملا حق رو میدم به شما&nbs ...

قربونت

ممنون از راهنماییت 

فعلا قصد دارم دوباره کنکور بدم تا ببینم خدا چی میخواد❤️🌸

بهتره شوهرت دوری کنه ازش وگرنه زهرشو میریزه زنه  بعدشم انگاری زنای نامحرم ب مردا ی شیرینی خاص ...

آره کثافطا 

طرف هم زنشو میخواد هم زنای دیگ رو🤦🏻‍♀️

حالا ب شوهرم اعتماد دارم من