2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

96 بازدید | 11 پست

دوستان من کلا خواب نمیبینم شاید سالی یکی یا دو بار خواب ببینم وقتایی که میخوابم همش یه رنگ سیاه میاد جلو چشم و دیگه هیچ

من پسرعمومو دوست دارم اونم همینطور یه ماه پیش عروسی خواهرش بود بخاطر فوت یکی از اقوام دومادشون کنسل شد قرار شد بعد از ازدواج خواهرش ما ازدواج کنیم گفتن خواهرش بعد از ماه محرم ازدواج میکنه تا اون موقع دیگه خدا میدونه چه اتفاقاتی میوفته

امروز خواب دیدم خونه‌ی عموم بودم خواهراش و عمه‌هام و همه اونجا داشتن اماده میشدن و همه به خودشون میرسیدن منم مشغول کارم بودم بعد دورا دور دیدم پسرعموم داره از حیاط میاد اومد تو پذیرایی تنها فقط یه من سلام کرد و دست داد خیلی با مهربونی و محبت چشاش پر از خوشحالی بودن منم سلامش کردم ولی از این رفتارش تعجب کرده بود 

خیلی ذهنم درگیره میخوام بدونم تعبیر این خواب چیه لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه

اینم بگم منو اون خیلی خجالتی هستیم به زور سلام همدیگه‌ میکنیم و تا حالا هیچ گپ و گفتگویی با هم نداشتیم...

انسانم آرزوست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رویا میتواند نشان دهنده بیشتر شدن علاقه و ارتباطات خانوادگی باشد و احتمالا به معنای موفقیت و سلامتی در زندگی هر وی شما خواهد بود و هم چنین دست دادن شما ممکن است به معنای متحد شدن شما در زمینه خاصی میباشد .ممکن است باهم ازدواج کنید یا زمینه معاشرت بیشتر برایتان فراهم شود

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
این رویا میتواند نشان دهنده بیشتر شدن علاقه و ارتباطات خانوادگی باشد و احتمالا به معنای موفقیت و سلا ...

ممنونم گلم

میشه درخواست دوستیو قبول کنی یه سوال شخصی دارم

انسانم آرزوست!
ممنونم گلم میشه درخواست دوستیو قبول کنی یه سوال شخصی دارم

گلم اگه سوالت حس ششمی هست شرمندتون میشم چون جواب نمیدم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .