2777
2789
عنوان

دعوا با بچه خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت چیزی نمیگم ولی امروز انگار جرقه داشتم

میدونم سخته من خودم بچه ها رو تا وقتی آرومن دوست دارم وگرنه اعصابمو بهم میریزن😪 ولی خب اونم بچه است دیگه ما هم بچه بودیم شیطنتای دوران خودمونو داشتیم خدایی ناکرده بچه معلول و افسرده نیست که یه جا بشینه دست به سینه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میگه چی بگم؟ چکار کنم؟

بگو منم دخترتم.  منم حق دارم.... مدیریت هم خوب چیزیه. خواهرم هم باید یاد بگیره سر خونه زندگی خودش باشه.  

نشد نشد 

یه مدت خواهرت اومد برو امامزاده ایی جایی.

پول هم زیاد بگیر.  مادرت ببینه از خونه می ری بیرون مجبور میشه تعادل رو برقرار کنه.    

بگو منم دخترتم.  منم حق دارم.... مدیریت هم خوب چیزیه. خواهرم هم باید یاد بگیره سر خونه زندگی خو ...

همیشه خفه شدم گند زدن به زندگیم حالا ام نمیتونم حرفمو بزنم

چطور بگم.؟؟؟  صدات رو بیار پایین اما تو چشم آدم مقابل نگاه کن و  حرف بزن

الان بگم چرا ۲۴ ساعته اینجا هستن، میگه خونه باباشه مگه چیکارت دارن و ... چی جواب بدم؟

الان بگم چرا ۲۴ ساعته اینجا هستن، میگه خونه باباشه مگه چیکارت دارن و ... چی جواب بدم؟

اول خواهرت خودش نمی تونه خونه زندگیش رو مدیریت کنه.  

بچه اولش 8سالشه کی می خواهد بچه دوم رو بیاره.  ؟؟  

بچه اش دچار چند تربیتی میشه.  کم کم نه از  مادرش نه از هیچ کس حرف شنوی نخواهد داشت.  

مادرت کمر درد و پا درد میگیره.  شما حریم خصوصی نداری.  باید حجاب بگیری.  

شوهرش عادت میکنه هزینه ها با شما باشه..    چیه مرد نامحرم جوان هر روز خونه ماست(پیاز داغش رو زیاد کن. ).... 

بگو از این خونه بریم جای بزرگتر تا من اتاق داشته باشم من کاری نداشته باشم...  بقیه ضرر ها با شما.  

اول خواهرت خودش نمی تونه خونه زندگیش رو مدیریت کنه.   بچه اولش 8سالشه کی می خواهد بچه دوم رو ب ...

دقیقا همین وضعیته، چندماه کامل اینجا بودن، الانم خونشون آوردن نزدیک بچش هر روز میاد و میره شبم میخوابه اینجا، نمیدونم چرا کسی متوجه نمیشه اذیت میشم