2777
2789
عنوان

دعوا با بچه خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب ازش میخاستی یه گوشه از اتاق بریزه که زیر دست وپا نباشه.بازی پرخطری نبوده که 

ممکن بود بره تو پای کسی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

خورد کرده بود رو فرش، یکیش بمونه بره تو پا ضرر که نیس درد و خونریزیه

خب همونطور ک وسط بازیش جمع کردی میزاشتی بازیش تموم شه بعد جمع کنی تو پای کسی نره. واقعا چطور میتونی با ی بچه اونطوری رفتار کنی 

خلال دندون لوله جارو برقی رو نمیتونه سوراخ کنه اسی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چی بگم

یاد خواهرشوهرم افتادم بچم کوچیک بود اونجا تا یکم ریخت و پاش می کرد خواهرشوهرم چه دعوایی راه می‌انداخت الان دو ساله از وقتی بچه اش به دنیا آمده،  خونه مادرشه!  هیچ کسی جرات نداره کمتر از گل به بچه خودش بگه!،

یا ارحم الراحمین
من جات بودم براش کادو میگرفتم میرفتم از دلش درمیاوردم 

😐😐😐😐

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

دیگه اتفاقی افتاده  باید به بچه و مادرش تذکر میدادین نکن خطرناکه نهایت بگو خاله مال منه دوست ندارم وسایلم ریخته بشه زمین کثیف دوتا دونه شو میتونی برداری  نه همشو .... حالا هم بیخیال هیچ کس یادش نمیمونه .. خواهرتم میدونه تو خونه که خواهر مجرد هست مدیریت با خواهر مجرده نه پدرو مادر.. چون خواهرت اگه مادرت چیزی بگه ممکنه دیگه نیاد .. ولی تدکرهای تورو به دل نمیگیره .. اتفاقا خرابکاری خواهرزاده برادرزاده شما بگین بهتر ه تا پدرو مادر

اسی کار بدی نکردی بچه قرار نیست چون بچه است با هر چیزی بازی کنه نقاشی بکشه اسباب بازی بیاره بازی کنید بچه رو چ ب خلال دندونی که همه برا دهان استفاده میکنن

آدم اگه بچش رو ادب نده بقیه زحمت اینکارو میکشن

عزیزم از این به بعد یک ملافه سفید پهن کن زمین بگو اینجا بازی کن.  .  هم محدوده بازیش مشخصه.  هم چهار گوشه رو می گیری جمع می کنی دوباره پهن می کنی.  وسایلش هم توش.  

من فکر کنم شما بیشتر از رفتار خواهرت و اینکه زیاد خونتون هستندو خسته میشی  ناراحتی.  درسته؟؟؟ 

دیگه اتفاقی افتاده  باید به بچه و مادرش تذکر میدادین نکن خطرناکه نهایت بگو خاله مال منه دوست ند ...

نمیدونم، فعلا که مامانم از همه بیشتر ناراحت شد...

اس دادم وسایل بازیشو بیاره باهاش بازی کنم جواب نداد

دیگه اتفاقی افتاده  باید به بچه و مادرش تذکر میدادین نکن خطرناکه نهایت بگو خاله مال منه دوست ند ...

اسی میتونست خلال دندونا رو بگیره و چوب کبریت براش بیاره. آخه چه بازی از این بی دردسر تر که بچه بشینه یه گوشه بازی کنه؟؟ بچس خوب مثه ما که نمیتونه بشینه با گوشی  سرگرم شه . چه تذکری به پدر مادرش بده آخه مگه چیز میز ریخته رو زمین یا چیزی شکونده