2777
2789

منی که چندتا مردودی دارم منی سه پایه هیچی نمیدونم میخوام بمونم واسه سال بعد میتونم توی یه سال به هدفم برسم موفق میشم 
لطفا توروخدا واقعیت بهم بگین بخدا میخوام واقعیت بدونم🥺🥺
بعضیا هستن که امید الکی میدن  
شما کسی میشناسین که شرایط من داشته که سه سال هیچی نخونده پزشکی یا دندون اورده؟
امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

اگه درست و اصولی بخونی آره 

هم مردودیاتو ترمیم میکنی تا سال دیگع 

هم یه رتبه متعارف میاری

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه درست و اصولی بخونی آره  هم مردودیاتو ترمیم میکنی تا سال دیگع  هم یه رتبه متعارف میار ...

خیلی ممنونم 

شما مشاورین درسته؟

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

یه نفرو میشناسم ک پزشک شده معدلش ۱۹/۹۷بود

خیلی هم پایه اش قوی بود رتیش ۴۰۰ و خورده ای شد 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
سخته ولی خب بستگی به هوشت و تلاشت داره

تلاش اگه مطمعن باشم شدنیه تلاش میکنم

هوشم نمیدونم بگم خوبه بده 

معمولی فکرکنم

یه نفرو میشناسم ک پزشک شده معدلش ۱۹/۹۷بود خیلی هم پایه اش قوی بود رتیش ۴۰۰ و خورده ای شد 

یعنی من نمیتونم🥺🥺🥲🥲

اگه بخوام امید الکی ندم باید بگم همه چی به استعداد و علاقه و پشتکار و برنامه ریزی درسته

ممکنه یه نفر بسیار باهوش باشه شش ماهم زیادی باشه یه نفرم معمولی باشه دو سه سال طول بکشه 

اینکه یکی بگه من یکی رو میشناسم از صفر به رتبه دو رقمی رسید به شما مربوط نمیشه شما باید ببینی توان خودت چقدره 

اگه بخوام امید الکی ندم باید بگم همه چی به استعداد و علاقه و پشتکار و برنامه ریزی درسته ممکنه یه ...

ببنین واقعیتش من خونوادم همه جوره پشتمن 

اگه تلاش کنم به نظر خودم کمکم میکنن

تلاشم میکنم برنامه ریزیم مشاور میگیرم 

یعنی من نمیتونم🥺🥺🥲🥲

الان اگه من بگم تو حتما قبولی رتبتم دو رقمی میشه قول میشی؟؟

اگه بگم نه رتبت ۴ رقمی میشه چی رتبت ۴ رقمی میشه؟؟

به حرف بقیه نیست که به تلاش خودته

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یعنی من نمیتونم🥺🥺🥲🥲

اونایی که زیاد می خونن وموفق میشن اول از همه مطمئنا که موفق می شن به نتونستن نمیشه فکر نمی کنن انگیزه واعتماد بالا دارن 

اصلا گذشته رو بگذار کنار نمی تونم رو بگذار کنار با تمام قدرت بخون 

منم 20 سالمه دارم برا 1403 می خونم چند سالم دور بودم ولی امید دارم 

ببنین واقعیتش من خونوادم همه جوره پشتمن  اگه تلاش کنم به نظر خودم کمکم میکنن تلاشم میکنم برنا ...

ببین به نتیجه فکر نکن فقط شروع کن بخون اما اصولی و با تلاش خیلی زیاد یه چیزی هم داخل پرانتز بهت بگم برای کنکور بدن سالم و اعصاب آروم میخوای پس یه جوری هم فشار به خودت نیاز که اون اواخر از پا دربیای چون کنکور مثل ماراتنه باید اروم  پیوسته بخون

ببین به نتیجه فکر نکن فقط شروع کن بخون اما اصولی و با تلاش خیلی زیاد یه چیزی هم داخل پرانتز بهت بگم ...

میدونین واقعیتش من امسال خیلی خیلی سخت بودبرام 

تشنج کردم از شدت استرس معده درد داشتم اندوسکوپی دادم سخت بود برام خیلی زیاد😭😭

اونایی که زیاد می خونن وموفق میشن اول از همه مطمئنا که موفق می شن به نتونستن نمیشه فکر نمی کنن ...

افرین بهتون مطمعنا موفق میشین 

مشاور دارین؟ 

الان اگه من بگم تو حتما قبولی رتبتم دو رقمی میشه قول میشی؟؟ اگه بگم نه رتبت ۴ رقمی میشه چی رتبت ۴ ر ...

دقیقا شروع میکنم حتی اگه تاحالا کسی نبوده که شرایط من داشته من اولین نفرمیشم با تموم سختی ها قبول بشم