یه دوست دارم که واقعا همه بهش خیره میشن. چشمای درشت مورب عنبیه بزرگ مژهای پر و برگشته ابروهای پهن که ...
همش مشخصات منه 😆😆 نکنه منم
چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عسب نداره من خودم زیبا نیستم ولی به زیبایی دیگران علاقه دارم خونواده ی به شدت سخت گ ...
ان چه حرفیه قطعا خودتونم زیبا هستید🌹😍آره منم خیلی به زیبایی و اینا علاقه دارم. رنگ موهاش طبیعی زیتونی بود یا رنگ کرده بود اجزای صورتش جدا جدا شبیه کسی نیست؟ولی ترکیب پوست برنزه با موی زیتونی و چشم سبز عالی میشع.