2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایین

54 بازدید | 12 پست

امروز فهمیدم شوهرم قبلا ی دختری رو میخاسته نمیدونم چرا ناراحت شدم حالا اون دختر میشه خواهر زن رفیق شوهرم هیچیم دیگه نمیدونم چرا این ازدواج سر نگرفت نمیخامم بدونم

دوس نداشتم همچین چیزیو بشنونم انگار از شوهرم متنفر شدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اصلا نبايد به رويه خودت بياري كه از چنين چيزي ناراحت شدي 

جوري رفتار كن كه متوجه بشه تو اعتماد بنفست اونقدر بالا هست كه مطمئني هزار تا آدم ديگه ام باشه بهترينشون تويي 

اگه يه ذره ضعف نشون بدي بدترين كارو كردي 

عزيزم اصلا نبايد به رويه خودت بياري كه از چنين چيزي ناراحت شدي  جوري رفتار كن كه متوجه بشه تو ...

ب روی خودم نیاوردم ولی واقعا ناراحت شدم ی ذره اصلا جا خوردم ولی ب روی خودم نیاوردم

یعنی تا الان فکر میکردی شوهرت هیچ کی را نخواسته، وقتی نسبت به زندگی واقع بین باشی، کمتر اذيت میشی، ح ...

چرا ولی نمیخاستم بدونم کیه الان هربار ک اونو ببینم با خودم میگم نکنه هنوزم بهش حسی داره

ب روی خودم نیاوردم ولی واقعا ناراحت شدم ی ذره اصلا جا خوردم ولی ب روی خودم نیاوردم

ميدونم آدما نسبت به چيزي كه دوس دارن خيلي حساسن 

ولي خب زندگيه و نميتونيم گول بزنيم خودمونو هم شما بجز اون كسايي بودن كه خواستنت هم اونو غير اين باشه به نظرم بايد ازش بدت بياد فكر كني اين چش بوده كه يه نفرم ازش خوشش نيومده 

نه مادرش گفت خودشم بود بحثو عوض کرد

ببین همسرتون درست رفتار کرده، مامان چه کرمی ریخته، طبیعی يه کم مور مورت بشه خیلی بهش فکر نکن، پی اش را هم‌نگیر سوالم نپرسی چرا و چطور