2777
2789
عنوان

من از دهه شصتی ها بدی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 70 پست
عزیزم توهین نکردم که با کمال احترام گفتم در ضمن گفتم نمیشه یه همه تعمیم داد من با افتخار دهه هشتاد ...

قشنگ گفتی عقده ای حسود هستن.اول بشین عیب وایرادهای خودت ببین وبشمار.بعد واسه دیگران.دیگه عقده ای وحسود بااحترام گفتن داره.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اعتقاد دارررررم 😬من  با احترام اصلا با تیری ها نمیسازم نمی‌دونم چرا انگار یه جنگ پنهانی ...

شاید منم همین فکرو میکردم

همه جا میگن دی ماهیا و تیرماهیا دشمن همن

منم بابام تیرماهی بود و واقعا رابطه خوبی نداشتیم

ولی یجایی از زندگی با یه عالمه تیرماهی خوب اشنا شدم

فهمیدم مشکل بین من و بابام بود

حتی الان رابطم با بابامم بهتر شده

شاید تاثیر دوری و ازدواجه، یعنی مطمئنن موثره

ولی اینکه تلقین میکنی بیشتر تحریکت میکنه که به فکر حل رابطه نباشی

قشنگ گفتی عقده ای حسود هستن.اول بشین عیب وایرادهای خودت ببین وبشمار.بعد واسه دیگران.دیگه عقده ای وحس ...

عزیزم شما اشتباه متوجه شدی،من گفتم بی عیب و ایرادم؟ گفتم کل دهه شصتی ها پر از عیب و ایراد ک حسادت هستند؟

صرفا گفتم افرادی که اطراف من بودن اینطوری بودن.

میتونستی با متانت رفتارت نظرم رو عوض کنی.

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
كاش يه نمونه مثال ملموس ميزدي كه جي گفتن بهت كه اين برداشت رو كردي؟

نظر خوبیه بذار بگم.

مثلا خاله ای که دهه شصتیه،نسبت به دهه هشتاد گارد داره،نسبت به پوشش یا حتی آزادی بیانی که دهه هشتادی ها دارن

اینطوری میگن که: دختره رو دیدی دهه هشتادیه چطوریه؟ والا ما که هم سن اینا بودیم اینطوری نبودیم یه تلوزیون سیاه سفید داشتیم.

کلا فکر میکنن چون خودشون نداشتن و نکردن بقیه هم نکنن

درسته ولی همشون که دکتر و مهندس نیستن بعضی ها هنوز اثرات کمبود های کودکی توشون دیده میشه

مسلمه خب

تو تمام دهه‌ها همه تحصیلکرده نیستن.ولی اینکه از وسط سختیها بتونی خودتو بالا بکشی شاهکاره،نه وسط رفاه و ارامش باشی،همه چی آماده،انواع کلاس و فوق برنامه،بعد بگیم مثلا فلان دهه بیشترین تحصیلکرده رو داره.

بخدا ما خیلی خوبیم،دور از جونمون یروزی تموم میشیم،اونوقت میگین یادشون بخیر چه آدمهای جیگری بودن قدرشونو ندونستیم😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بنظرم خوب بد تو هرسنی هست شاید برخورد اون آدم ها باهات بد بوده باشه ولی خب خودت هم گفتی همه اینطور نیستن و مشت نمونه خروار نیست شاید هم تفاوت نسل باعث شده حرف همدیگه رو نفهمید بعضی وقتا آدم خیر کسی رو می‌خواد ولی بلد نیست چطور بیان کنه ماجرای همون بفرما و بتمرگه 

نظر خوبیه بذار بگم. مثلا خاله ای که دهه شصتیه،نسبت به دهه هشتاد گارد داره،نسبت به پوشش یا حتی آزادی ...

خب ببین چیکارکردی که اینوگفته.مثلا خاله ات گفته ماتواین امکانات بودیم واین شدیم.حالا که شما تورفاه کاملید وهمه چی دارین چرا اینجوری هستین.حتما یچیزی ازت دیده که میگه.نمیشه یکطرفه قضاوت کرد.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مسلمه خب تو تمام دهه‌ها همه تحصیلکرده نیستن.ولی اینکه از وسط سختیها بتونی خودتو بالا بکشی شاهکاره،ن ...

هر چی امروزه امکانات بالا رفته برای همه یکسانه،همونقدر هم هر آزمونی سخت‌تر شده.

تو اون زمان هم سخت بود اما امروزه سختتره♥️پس زحمت هیچکسی رو کم نشمار،

قربون شما💓سلامت باشید همیشه

نظر خوبیه بذار بگم. مثلا خاله ای که دهه شصتیه،نسبت به دهه هشتاد گارد داره،نسبت به پوشش یا حتی آزادی ...

کلا باید یه شخصیتی داشته باشی که کسی اجازه اظهارنظر کردن تو هرچیزی رو نداشته باشه ربطی هم به سن و سال نداره درکمال احترام نظرت رو بده 

هر چی امروزه امکانات بالا رفته برای همه یکسانه،همونقدر هم هر آزمونی سخت‌تر شده. تو اون زمان هم سخت ...

باشه،نمیشمارم😊

شمام این حس تلخو از دهه شصتیها نداشته باش گلی.

آخر نگفتی دقیقا سر چی دلت پره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

هر چی امروزه امکانات بالا رفته برای همه یکسانه،همونقدر هم هر آزمونی سخت‌تر شده. تو اون زمان هم سخت ...

الان دقیقا چی سخت تره.دانشگاه که راحت میرید بدون کنکور.هزارجور دانشگاه غیرانتفاعی وچیزای دیگه هست.زمان ما فقط دولتی وآزاد بود که باکنکور وسختگیری فراوان میشد قبول شد.نه الان که همه راحت میرن.من از کامنتهایی که گذاشتی فهمیدم چطور آدمی هستی وخاله ات حق داره