2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خووووووووووووووووووووووب درکت می کنم. من بعد از 8 بار انتقال که نشد تخمک خریدم و رحم اجاره کردم.

میدونم چقدر مسیر سخت و پیچیده و پر هزینه و پر استرسیه.

از خدا برات معجزه می خوام

ضخیم....میشه با طب سنتی ودارو وپزشک خوب اصلاح کرد؟؟؟؟

آره صدردصد نه دارو گیاهی میده نه طب سنتی کلا بهت رژیم غذایی متناسب با مشکلتون میدن و باید رعایت کنید هرچی مریضی هست الان همش برمیگرده از تغذیه نامناسب و خواب ناکافی

خووووووووووووووووووووووب درکت می کنم. من بعد از 8 بار انتقال که نشد تخمک خریدم و رحم اجاره کردم. می ...

میشه راهنماییم کنی؟؟الان بچه ات چند وقتشه...واینکه حدودا چقد هزینه میشه....با واسطه انجام دادی؟؟؟ببخشید اینقد سوال دارم گیج گیجم

بآ طب سنتی؟دکتر خوب میشناسی؟من خودم‌تحت نظر چوبساز وتهران نژاد ودوری بودم

خانم دکتر فلورا تاجیک فوق العاده اس اصلا خودشون بنیان گذار اصلاح سبک هستن تو اینستاگرام سرچ کن میاد

میشه راهنماییم کنی؟؟الان بچه ات چند وقتشه...واینکه حدودا چقد هزینه میشه....با واسطه انجام دادی؟؟؟ببخ ...

خواهش می کنم. اول درخواست رو نتوستم باز کنم سایت خرابه.

بله عزیزم . دفعه اول با واسطه انجام دادم. دفعه دوم خودم بدون واسطه.

دفعه اول واسطه ام خانم احمدی بود که اون وقت بیمارستان خاتم می رفت. الان چند ساله بیمارستان مهر میره. اون اوایل خوب بود. ولی بعدا شدیدا پولکی و اصلا یه وضعی.

خب هزینه ها دفعه اول رحم اجاره تقریبا 15 میلیون.

دفعه دوم رحم اجاره 35 میلیون که با هزینه دارو و زایمان و انتقال و ......................... اینها 50 میلیون شد. یعنی قشنگ کمرم زیر بار هزینه ها پودر شد که هنوزم هم قسط و بدهی هایش ادامه داره و انشااله دو ساله دیگه تموم میشه.

یک بار تخمک خریدم. دفعه دوم دیگه هزینه تخمک و دونر نداشتم.