2777
2789
عنوان

دارم میرم عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 77 پست
ینی اون روز هیچی نخوردی

نه از اثرات بیهوشی اصن بیدار نبودم ،بعدظهر عمل کردم تا فردا صبحش خواب بودم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دقیقا ولسه من همین کارو کرده شبو روزم گریست افسرده شدم روحیه مو ازدست دادم 

اخی عزیزم 🥺ناراحت نباش هیچکس صد در صد راضی نیس. من عکس بینیمو تا پیکای اخرم گذاشتم میشه ببینی نظرتو بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب آناناس  باید بخوری بعد از اینکه بهوش اومدی و اینکه حتما به دکترت بگو چه مدل میخوای مت خوب ...

مامانمم میگه قبل اینکه دکترو ببینه بیهوشش کردن

به تکنسینا سپرده بود ک به دکتر بگو قوس بده

دکتره یجور عمل کرده بدتر قوزش مونده

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

چیزی نخور که بالا میاری بعد عمل _وقتی بهوش اومدی همراهت میتونه بهت ابمیوه بده_غذای جویدنی ممنوعه تا ...

ممنون عزیزم

چ پررو والا من ده بار رفتم پیشش و گفتم این اصلا اونی ک من میخوام نیس بی هزینه گف بروی چششمم اصلاح م ...

خوشبحالت والا عزیزم

من خیلی دماغمو طبیعی در اورده ولی سر بالاس

قوس نداره ولی سربالا کرده

اصلا متوجه نمیشن عمله

عزیزم😍 من دیروز گچ بینی مو برداشتم به هوش ک بیای میذارن آبمیوه بخوری تا بتونی دستشویی کنی و مرخص ...

بسلامتییییی

دسشویی چرا مگه مهمه؟عین زایمان؟

از قبلش بهتره😂 من نمیرم پیش دکترم راستش چون قبل عملمو میکنه تو حلقم تا نتونم ایراد بگیرم

ترمیم پیش دکتر دیگه ک خیییلی هزینه بره