2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

223 بازدید | 16 پست

سلام من ۶هفتگی رفتم براسونوقلبش تشکیل نشده بود فقط ساک حاملگی وکیسه زرده بود حالا۹هفته هستم امروزبراره برم براسونوتوروخدابگین استرسم ونجرانیم بیهوده خیلی میترسم خدایی نکرده مشکلی باشه🥺

امشب شب علی اصغر نذر کن

تازه دیدم به طرف گفتن سقط کن تشکیل نشده صبر کردن شده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم 

منم 5 هفته رفتم فقط کیسه بود 

9 هفته رفتم اوکی بود همه چی 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

من ۶ هفته رفتم تشکیل نشده بود ۷ هفته و ۵ روز رفتم صدای قلبشو شنیدم تو هم نگران نباش گلم انشالا صداشو میشنوی 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

هزینه سونو چقدر بود برات؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡