تازه دیدم به طرف گفتن سقط کن تشکیل نشده صبر کردن شده
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش عزیزم نذر کن هیچ کس تو این روزا دست خالی برنمیگرده....انشالا بری بسلامتی قلب نی نی ام تشکیل شده با خوشحالی برگردی منم هفته بعد میخام برم سونو
من ۶ هفته رفتم تشکیل نشده بود ۷ هفته و ۵ روز رفتم صدای قلبشو شنیدم تو هم نگران نباش گلم انشالا صداشو میشنوی
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡