2777
2789
عنوان

شما مهمون نواز هستید با این شرایط

806 بازدید | 46 پست

اگه در هر ماه ۱۵روز مهمون داشتید و حقوق شوهرتون کمتر از ده تومن بود چندتا قسط یه بچه کوچیک  شیر خشکی داشتین مهمون هم توقع غذای گوشتی داشت و با خودش چند نفر مهمون دیگه هم می‌آورد چیکار میکردین حاضر بودین هر ماه پذیرایی کنیین یا باهاشون قطع رابطه میکردین اینم در نظر داشته باشید که نیم کیلو سیب زمینی هم نیارن و چیزی میخرن قایمش کنن  فقط هم ازتون انتظار داشته باشن  نظافت رو هم رعایت نکنن و از وسایل شخصیتون استفاده کنن هر بار یه مریضی به بچتون انتقال بدن  یه ساعت غذا دیر تر آماده بشه تیکه بندازن و تشکر هم نکنن انگار که  وظیفتونه حتی یه لیوان آب جا به جا نکنن ساعت ۷صبح صبحانه بخوان اگه پا نشی یا خواب بمونی سر صدا کنن تا بچه بیدار بشه چیکار میکردین من خودم نتونستم تحمل کنم قطع رابطه کردم البته من شاید یه جمعه فقط میرفتم خونشون

کار خوبی کردی

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا با این شرایطی که گفتین من مامان بابامم بودن باهاشون قطع ارتباط میکردم چه برسه مهمون این دیگه مهمون نیست خود صابخونن لعنتیا , شما خودت مهمون بودی خبر نداشتی😂😂😂

من نهایت اینارو سالی دوبار دعوت میکردم ..ولی واقعا همچین آدمایی دور و برم ندارم 

دعوت نمیخواستن هر ماه ۱۵ روز خودشون میومدن بدون اطلاع دادن زنگ میزدن پشت دریم باز کنید

دعوت نمیخواستن هر ماه ۱۵ روز خودشون میومدن بدون اطلاع دادن زنگ میزدن پشت دریم باز کنید

خاندازه شوهر؟؛)

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من هر شاید ۳ ماه اینا پدرم اینا میان خونه ام اصن همچین مهمونی رو بیشتر از ۲ روز تحمل نمیکنم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم