2777
2789
سلام.. عزیزای دلم دیشب دلم هوس کرد برم کربلا ولی پاسپورت ندارم راهنمایی می کنید چکار باید انجام بدم تا حالا هم نرفتم اصلا. چقدر طول می کشه پاسپورتم بیاد؟؟؟ 

چطوری بریم بهتره با همسرم و مادرم می خوام برم ماشین شخصی ببریم تا مرز بعد بریم؟؟؟ یا با قطار بشینیم بریم؟؟؟ 

از کدوم مرز بریم بهتره. راحت تره و امنیت داره؟؟؟؟ 

تقریبا هر نفری ک می خواد بره چقدر هزینه می خواد تقریبا چقدر همراهش باشه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه گذرنامه ویژه کربلا ۵۰ هزارتومن هست از طریق برنامه پلیس من ثبت نام کنید گفتن در عرض ۳ روز براتون فرستاده میشه .تو گوگل بزنید میاد توضیحاتش 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
هزینه گذرنامه ویژه کربلا ۵۰ هزارتومن هست از طریق برنامه پلیس من ثبت نام کنید گفتن در عرض ۳ روز براتو ...

دستت طلا عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خواهی بهت بده. شما تجربه رفتن نداری راهنمایی کنی در مورد سوالاتم

دستت طلا عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خواهی بهت بده. شما تجربه رفتن نداری راهنمایی کنی در مورد سوا ...

عزیزم اینکه با شخصی یا قطار برید بستگی به خودتون داره 

و اینکه کدوم مرز رو انتخاب کنید، مهران رو انتخاب میکنن 

انتخاب مرز بازهم بستگی به فاصله شهری داره که توش زندگی میکنید در مورد هزینه های سفر هم باید کرایه ماشین ببرید اگه نمیتونید پیاده روی کنید یه مسیرهایی رو با ماشین برید 

هزینه و کرایه ها رو ایرانی های ساکن عراق دقیق استوری میکنن راهنمایی میکنن الان چیزی نگفتن که چقدر پول لازمه و از هزینه کرایه های داخل عراق نگفتن .وسیله سفر هم هرچی سبکتر باشه بهتره .خورد و خوراک هم تو راه همه چی میدن .

اگه استوری کردن چقدر پول نیاز هست بهتون میگم چک میکنم پیجهاشون رو براتون فردا .

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
عزیزم اینکه با شخصی یا قطار برید بستگی به خودتون داره  و اینکه کدوم مرز رو انتخاب کنید، مهران ...

مرسی گلم. تهران هستیم. من گفتم از سمت کرمانشاه بریم راحت تره ولی بعضی ها میگفتن مرز مهران امنیت بیش تری داره. پیج شونو نداری گلم ک بهم بدین؟؟؟؟ تقریبی چقدر باید پول همراهمون باشه برای کرایه اینا. یعنی خورد و خوراک میدن؟؟؟ برای سکونت چی؟؟؟ 

مرسی گلم. تهران هستیم. من گفتم از سمت کرمانشاه بریم راحت تره ولی بعضی ها میگفتن مرز مهران امنیت بیش ...

عزیزم فردا برات پیج میفرستم و عکس از اربعین پارسال .

برای اقامت هم موکب میزنن یا عراقی ها با خواهش و التماس و قسم دادن و باگریه دعوت میکنن به منزلشون و مهمان های امام حسین رو بالای چشمهاشون جا میدن توراه هم از پیتزا و بستنی گرفته تا اتواع شربت ها و کباب ها و غذاها و میوه ها پخش میکنن رایگان بین زائرها 

غروب پیام میدم بهت توضیح میدم دقیق .

عزیزم فردا برات پیج میفرستم و عکس از اربعین پارسال . برای اقامت هم موکب میزنن یا عراقی ها با خواهش ...

دستت طلا عزیزم. واقعا فکر می کنم میگم ایرانی ها میرن اونجا اینقدر پذیرایی میشه ازشون عرب ها میان مشهد ایرانی ها سلامشونم نمیدن بنده خداهارو چ برسه ب خوراک و مسکن. دعا کن بتونم برم مادرم خیلی عشق آقاها رو داره ک بره زیارت دوست دارم ببرمش حسرتش نمونه براش

پاسپورت ویژه کربلا پلیس +۱۰ برو 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دستت طلا عزیزم. واقعا فکر می کنم میگم ایرانی ها میرن اونجا اینقدر پذیرایی میشه ازشون عرب ها میان مشه ...

بله عزیزم اونا خیلی خیلی به زائرین آقا امام حسین احترام میذارن هرچی تو خونه هاشون دارن میارن تو خیابونها 

التماس زائرها میکنن که بردارن از خیراتشون بخورن 

یا بیان برن منزلشون استراحت کنن پارسال یه پیرمرد گریه میکردکه چرا نمیاین بریم براتون غذا درست کردیم 

ما دار و ندارمون رو براتون آماده کردیم دارم التماستون میکنم 

بیاین غذا بخورید .از کوچیک تا بزرگشون احترام میذارن .

نگران نباش اقدام کن گذرنامه هاتون رو بگیر 

ایام اربعین انشاءالله مشرف میشی 😍