2777
2789

بابام ک همیشه باعث بدبختی و خجالتمه. 

فکر میکنم تو دوره ی تَرکه. نیم ساعت پیش بیدار شده برای غذا خوردن فحش دادن رو شروع کرده یخچال رو کوبیده همینطوری برا خودش فحش میده به مامانم مثلا. مام همه بیدار شدیم وانمود کردیم ک خوابیم مثلا. 100 بار ذکر گفتم ک بمیرم گفتم الهی ک نباشی الهی که جواب کارتو بگیری. باورتون نمیشه به یه حدی رسیدم و انقدر از بچگی بهمون سختی داده نمیدونم چطور به این حد از قساوت قلبی رسیدم وقتی غذارو می‌خورد میگفتم کاش همین لقمه گیر کنه تو گلوش. راستش نگران اون نیستم نگران سلامت روانم هستم که فکر کنم به لطف همین شخص ندارمش. واقعا از خدا میپرسم چند سال میخوام صبر کنه جوونی مادرم تباه شد. بچگی منو خواهرمم تباه شد. تا کی میخواد به این آدم فرصت بده. کاش یا اونو ببره ما راحت بشیم یا ما سه تارو ببره حداقل شاید اون عذاب وجدان گرفت و ما راحت شدیم. دعا میکنم سال بعد محرم این شخص تو زندگیم نباشه. 

چرا مادرت جدا نمیشه؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🫂🖤

تو شرایط سختی هستی

ولی خودتو دوست داشته باش و به خدا خیلی نزدیک شو

اینا تورو نجاتت میدن

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

ولی من بابام دقیقا مثل بابای تو بود دوستش داستم

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
چرا مادرت جدا نمیشه؟

به پای ما مونده باباش هم بتونه پشتشو بگیره. پشت ما رو که نمیگیره.نمیخواد یه غم به غصه های ما اضافه کنه.مثلا نمیخواد ما بدبختیای طلاقم بکشیم چون این پدری ک من میشناسم چند سال طول میکشه همون طلاق بده.و مامانم نگران ماست بعد طلاق.راضیم باهاش زندگی نکنم دوشیفت کار کنم. بابای من یه مریض روانیه آدم سالم نیست. مطمئنم از ما هم استفاده میکنه واسه پشیمون کردن و حرص دادن مامانم. فقط دعا میکنم بمیره.

منم از بابام متنفرم کاش هیچوقت نبود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم🫂🖤 تو شرایط سختی هستی ولی خودتو دوست داشته باش و به خدا خیلی نزدیک شو اینا تورو نجاتت میدن

خیلی سعیمو میکنم ک به روم نمیارم ک دارم با همچین خانواده ای زندگی میکنم ولی وقتی مشکلات ریشه ای و از بچگی باشه میفهمی تا کجای روح و روانت آمیخته به این درداس. 

به پای ما مونده باباش هم بتونه پشتشو بگیره. پشت ما رو که نمیگیره.نمیخواد یه غم به غصه های ما اضافه ک ...

خدا بهت کمک کنه عزیزم انشالله به دلت آرامش بده

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
ولی من بابام دقیقا مثل بابای تو بود دوستش داستم

کتکت میزد آبروتونو میبرد شمارو از سعی خوب به خفت میرسوند بازم دوسش داشتی موقعی که به تموم پوست و خونت با روانی بازیاش استرس و اضطراب رو وارد می‌کرد طوری که تیک عصبی بگیری دوسش داشتی؟ مطمئنم بابای تو مظلومم بوده اگه با یه شمر زندگی میکردی اینو نمیگفتی.