2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

238 بازدید | 11 پست

بزارین دخترانتون بچگی کنند ،نوجوانی کنند ،جوانی کنند تحصیل کنند زندگی کنند  و در آخر با عقل و درایت ازدواج کنن مگه جگر گوشه ی آدم اضافس که زود شوهرش میدین که از سر باز بشه چرا ؟؟؟به خاطر اینکه سر گوشش نجنبه خوب بجنبه شیطنت دخترونه داشته باشه مگه ما اینارو از سر نگدروندیم ده بار عاشق شدیم اتقد با دخترانتون رفیق و صمیمی باشین که رازدارش شما باشین  مگه چیه فرصت تفریحو از دختر بچهاتون نگیرید انقد بهش محبت کنید که نره محبتو از پسرای تو خیابون گدایی کنه تاپیک دعوا با شوهرمو دیدم اول فکر کردم لابد یک خانم بالغ حداقل ۲۵ سالس که متاسفانه فهمیدم ۱۵ سالشه که تازه ۱۳ سالگی رفته تو رابطه زناشویی پس کی بچگی کرده کی عاشقی کرده کی شیطنتای دخترانه کرده الان باید سر یک موضوع مسخره از اقای شوهر حرف بشنوه استرس داشته باشه و دوروز دیگه کتک و بچه داری ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم مادر یک دختر ۱۰ سالم که هنوز با اسباب بازی هاش خاله بازی میکنه و شبها تو بغلم میخابه دخت خالش که ۱۶ سالشه میاد خونمون با هم عروسک بازی و بقیه بازی هارو میکنن اینا هنوز از یک شهر بازی ذوق زده میشن اینا هنوز یک عروسک تک شاخ میبینن چشاشون برق میزنه و اینا هنوز دوس دارن موهاشونو خر گوشی ببند و کش و لاک شونو ست کنن اینا حتی با خوردن بستنی قیفی خوشحال میشن فرصت بچگی کردن و شاد زندگی کردنو از دخترانمون  نگیریم 

فداتشم این دختره خودش میخواسته ازدواج کنه

احتمالا توذشهر خاصی هم باشه ک خانوادش پشتش بودن واسه ازدواح

ولی اینطوررک عاشق پسره شده مشخصه خودش میخواسته و هنوزم میخواد

پسره هم کم سن نیس ولی رفتارش مث یه پسر تازه ب بلوغ رسیده سیزده ساله هست

دوتاشون خیلی اشتباه کردن حالا هم یه عاقلی باید از چاه درشون بیاره وگرنه به سال نمیکشه طلاق میگیرن

فداتشم این دختره خودش میخواسته ازدواج کنه احتمالا توذشهر خاصی هم باشه ک خانوادش پشتش بودن واسه ازدو ...

نشی عزیرم این بچه نمیدونه عشق چیه اصلا یه هوس بچگونس اونم انقد تو اطرفاش اینجوری دیده فک کرده چی حتما باید ازدواج کنه و زندگی رو تو ازدواج کردن دیده  نه بابا طلاق رو فکر نکنم ولی زندگی با هوو رو شاخشه من از نزدیک دیدم که میگم