2777
2789

من خوابم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دارم نوحه گوش میدم 

منتظرم وقت اذان بشه نماز بخونم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميخواستم چيز كيك درست كنم

برا دومين بار

اولين بارم طبق رسپي درست كردم و نچشيدم تلخ شد حدود يه سال پيش

الان هم اومدم درست كنم همسرم بيرون بود اومد مشغول شدم يهو دخترم گريه كرد ازش خواستم كمكم كنه

يه جور انگار كه ناراضيه اومد

بعد هي عجله داشت بره

بعدش كه شيرخوردن دخترم تموم شد اين سريع گوشيشو گرفت دستش يه جوري قاشق رو انداخت كه اصلا بيا خودت درست كن

منم از حرصم همه شو ريختم تو سطل اشغال و اومدم تو اتاق

واقعا ناراحتم و سر درد شدم😔

ميخواستم چيز كيك درست كنم برا دومين بار اولين بارم طبق رسپي درست كردم و نچشيدم تلخ شد حدود يه سال ...

عزيززدلم استراحت كن اين وقت شب چ وقت كيك درست كردنه

عزيززدلم استراحت كن اين وقت شب چ وقت كيك درست كردنه

تو روز كه دخترم نميذاره هيچ كاري انجام بدم

از طرفي فردا تولد همسرمه و جون خيلي دوس نداره شيريني جات رو

گفتم چيز كيك درست كنم كه لااقل با چايي بخوريم

تو روز كه دخترم نميذاره هيچ كاري انجام بدم از طرفي فردا تولد همسرمه و جون خيلي دوس نداره شيريني جات ...

تازه ميخواستي برا اون درست كني

اشكال نداره غصه نخور