2777
2789

بچه ها به گوشی عشقتون زنگ بزنین اول بوق بزنه بعد قطع کن بعد چن دقیقه بگه شماره اشتباهه یعنی چی ؟اگه پیام بدی پیامارو میخونه یا پیاما هم نمیرسن؟🥺

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔 قشنگیه یه دختر به باورهاشه.💜☁️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکت کرده همین😐

واقعا؟🥺🥺

بلاکت کرده همین😐

یعنی بلاک کنه میگه شماره اشتباه است ؟کلا زنگ میزنم میگه اشتباه است بی هیچ بوقی بعد اگه بش پیام بدم می‌رسن میخونه؟

صاحب کارشوهرم روزای تعطیل کلایه کاری باگوشیش میکنه که وقتی زنگ بزنی میگه شماره اشتباست ولی پیامابهش ...

اها ممنون

گوشی رو زده هدایت تماس روی ی شماره الکی زنگ میزنی صفحه رو نگا کن ببین مینویسه تماس هدایت شد اگ این ...

مینویسه تماس هدایت شد ولی میگه شماره اشتباه است 

یعنی بلاک کنه میگه شماره اشتباه است ؟کلا زنگ میزنم میگه اشتباه است بی هیچ بوقی بعد اگه بش پیام بدم م ...

اگه بلاک باشی پیام می‌ره تو صندوق بلاکی ها ولی تایید ارسال برای تو نشون داده نمیشه

مینویسه تماس هدایت شد ولی میگه شماره اشتباه است 

خب اره میزنی رو هدایت تماس بعد ی شماره اشتباه میزنی دیگ هرکی زنگ بزنه به اون شماره اشتباه هدایت میشه

من خودم خیلی وقتا اینکارو میکنم

مثلا اگ ی شماره خاموش بزنی کسی زنگ بزنه میگ خاموش

الان میتونه از اینترنت و اینا استفاده کنه حتی میتونه به بقیه زنگ بزنه ولی فقط هرکی بهش زنگ بزنه میگ اشتباه

باید از رو اون هدایت تماس دربیارش ک بتونی زنگ بزنی پیامم براش نمیره