2777
2789
عنوان

بچه ها قبض آب براتون چقدر اومده

977 بازدید | 13 پست

تعداد واحد هم بگین

ما برای یه واحد برای یماه ۷۰۰هزار پول آب زدن

حقیقتا برگام ریخته

درصورتی که خونه قبلی نهایت ۳۰.۴۰تومن میومد اونم وقتایی که فرش اینا میشستم

شماهم بگین  بعد عید چقدر قبض آب اومده براتون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ما خونمون ویلایی هست بزرگه خیلی و اینکه مصرفمون هم زیاده 

من روزی ۱ بار میرم حمام🤧البته بگم جدیدا ۱ بار قبلا ۲ تا ۳ بار😁

کلا خونوادگی به حمام وابسته ایم😂

همیشه هم‌ میانگینش بین ۶۰۰ به بالاست😂

یه بارم ۱ و ۸۰۰ شد😬

ولی جدیدا کمتر شده حدودا  ۱ و ۵۰۰🤣😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ماه برای مامانم اینا ۳۶۰ اومده 

خونه ویلاییه 

اونقدری هم استفاده نکردن بگی حیاط بشوره و اینا نه اصلا 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ما خونمون ویلایی هست بزرگه خیلی و اینکه مصرفمون هم زیاده  من روزی ۱ بار میرم حمام🤧البته بگم ج ...

اوه خیلی زیادمصرف میکنین

آخه ماکارخاصی نکردیم همون مصرف همیشکی

تازه نصف این یه ماهم آب قطع بوده خدا شاهده😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
این ماه برای مامانم اینا ۳۶۰ اومده  خونه ویلاییه  اونقدری هم استفاده نکردن بگی حیاط بشور ...

آخه چرا اینجوری میکنن

دیونه شدن😐

شاید لوله ای چیزی ترکیده یا یکی یا چنتا  از همسایه ها زیادتر ازحد معمول مصرف میکنه مطمئنی برای هرواحد ۷۰۰ تومنه شاید کار خاصی مثل لوله کشی یا بدهی قبلی بوده الان این شده 

اوه خیلی زیادمصرف میکنین آخه ماکارخاصی نکردیم همون مصرف همیشکی تازه نصف این یه ماهم آب قطع بوده خد ...

بالاخره مصرف میشه

البته بگم ما چون خونمون بزرگه مثلا خداروشکر یه باغی هم واسه خودش داره🥴

برا همین نمیتونیم همه جارو تمیز کنیم چندوقتی یه بار چندنفرو میاریم به باغ برسه

خونرو تمیز کنن و اینا

فک کنم مصرف اب اوناهم زیاد باشه

شاید لوله ای چیزی ترکیده یا یکی یا چنتا  از همسایه ها زیادتر ازحد معمول مصرف میکنه مطمئنی برای ...

خونه تازه ساخته

فقط خودمون ساکنیم

بعد لوله هایه ی بعد کنتور همه روکاره

نصف ماهم آب قطع بوده بخدا 

بدهیم نداشتیم

استارتر تاپیک رو قفل کنید تا سیاسی نشه

عزیزم نمیشه قفل کنم مشکل فنی داره

اگه میتونین خودتون قفل کنین

هرچند دوستان هم چیزی نگفتن

خونه تازه ساخته فقط خودمون ساکنیم بعد لوله هایه ی بعد کنتور همه روکاره نصف ماهم آب قطع بوده بخدا& ...

یعنی قبل شما ساخت ساز بوده میگم اون موقع شاید مصرف کردن وقبضشو پرداخت نکرده کسی الان همش باهم اومده اگه اینطور نیست  یه سر برید اداره ی اب ببینید چی میگن 

یعنی قبل شما ساخت ساز بوده میگم اون موقع شاید مصرف کردن وقبضشو پرداخت نکرده کسی الان همش باهم اومده ...

خودمون ساختیم اولش ۱۵۰۰گرفتن ازمون بابت مصرف برای ساخت و ساز هر ماه تازه اداره ی آب بهمون بدهکار بود بابت اون ۱۵۰۰حالا قبل اینکه بیایم اون ۱۵۰۰تموم شد

الان دوماهه اومدیم کلا امروز قبض اومده برای۲۶روز ۷۰۰هزار

اره باید برم اداره