2777
2789

اشک تو چشام جمع شد منم منتظرم.بسلامتی بغلش بگیری و بوی تنشو حس کنی.خدا برات نگهش داره عزیزم بهترین حس دنیاس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ای کاش خداصدای منم بشنوه شوهرم خیلی ذوق داره مدام میگه این ماه بچه دارمیشیم ومن دوروز دیگه موعدمه وا ...

منم علایم پریودی داشتم حتی چن قطره خونم دیدم سر موعودم دلدرد شدید کمردرد اعصاب داغون با ی دل شکسته در کمال ناباوری بیبیم مثبت شدلعداز4یال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشک تو چشام جمع شد منم منتظرم.بسلامنچتی بغلش بگیری و بوی تنشو حس کنی.خدا برات نگهش داره عزیزم بهترین ...

ممنون عزیزم از انرژی مثبتت این لحظه قشنگ انشالله هرچه زودتر تجربه کنی

روزی خودت باشه مهربونم

منم علایم پریودی داشتم حتی چن قطره خونم دیدم سر موعودم دلدرد شدید کمردرد اعصاب داغون با ی دل شکسته د ...

من فقط سینه هام دردمیکنن واین دل دردلعنتیم ک شبیه دل درد پریودیمه خیلی میترسم وقتی ذوق شوهرمو میبینم حالم بد میشه

ممنون عزیزم از انرژی مثبتت این لحظه قشنگ انشالله هرچه زودتر تجربه کنی روزی خودت باشه مهربونم

فداتشم عزیزم انشاالله برام دعا کن دعای مامانا گیراس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ای کاش خداصدای منم بشنوه شوهرم خیلی ذوق داره مدام میگه این ماه بچه دارمیشیم ومن دوروز دیگه موعدمه وا ...

احساس میکنم سال دیگه تومراسم شیرخوارگان علی اصغریه پسرتپل چشم درشت تودامنت داره ازت شیرمیخوره

احساس میکنم سال دیگه تومراسم شیرخوارگان علی اصغریه پسرتپل چشم درشت تودامنت داره ازت شیرمیخوره

یاخدا.این دومین نفره ک همچین حرفیوبهم میزنه.دستام سست شدن بخدا.

واقعاراست میگی؟؟من توذهن خودم وقتی خانومارو میدیدم بچه ب دست میرن شیرخوارگان میگفتم سال دیگه منم بابچم اونجا باشم خدایا.ینی این ماه حامله ام؟؟

امیدوارم خداازت بشنوه

سال ۹۷بهمن رفتم کربلا همه همسفرام بهم میگفتندانشالا سال دیگه این موقع یه امیرعلی توی دامنت باشه منم یکسال بوداقدام داشتم ولی باردارنمیشدم حتی به مادرم هم نگفته بودم سال ۹۸دیماه بچم بهدنیااومدمن خیلی دلم دخترمیخواست ولی پسرشدبچم

این ماه حامله نباشی ماه دیگه صددرصدحامله ای

دلم واسع این ماه خیییلی روشن بود شوهرم ک همیشه میگف سخت نگیربه خودت بالاخره میشه این ماه خیلی بی قراری میکنه هی میگه نی نی داریما دست میذاره روشکمم اصن ذوقشو میبینم ترس برم میداره

سال ۹۷بهمن رفتم کربلا همه همسفرام بهم میگفتندانشالا سال دیگه این موقع یه امیرعلی توی دامنت باشه منم ...

چقدقشنگ🥺ولی من دلم پسرمیخواد

ایشالا بعدی واست دخترباشه