2777
2789
عنوان

ای خدا چقد آدما نامردن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پنج ساله پدرم پاشو خونم نزاشته با این که مادرم خاله شوهرمه هر وقت اومد خونم با اشک چشم رف چون غیر خونواده خودش چشم دیدن کسی رو نداره میگ شاید این جواب دل شکسته منه که وقتی بچه بودم انقد اذیتم کردن نزاشتن به عشقم برسم فک کردن این چه تحفه اییه

امشب داشتیم از مسافرت بر میگشتیم مادرم رو تو راه گرفتیم تا ببریمش خونش شوهرم گف من تا میدون اول شهر میرم بقیشو پدرت یا برادرت بیاد ببره به برادرم زنگ زدم گف نمیام مریضم در صورتی که نبود شوهرمم مادرمو اول شهر پیاده کرد دور زدیم رفتیم خونمون تو راه کلی سرصدا کرد و به برادرم بدو بیراه گف اینم از برادر و شوهرم 

به خاطر این پرسیدم که میگن معمولا ۵ تا ۷ سال اول زندگی زن و شوهر هنوز باهم مچ نشدن خانم طبق روالی که تو خونه باباش بوده میره جلو و آقا هم همین طور ولی بعد از اون یواش یواش اوکی میشن

به خاطر این پرسیدم که میگن معمولا ۵ تا ۷ سال اول زندگی زن و شوهر هنوز باهم مچ نشدن خانم طبق روالی که ...

نه بابا از همون اول همینطوری بوده دیگه به خاطر فامیل بودن و خیلی مسائل دیگه جدا نشدم