2777
2789

جدا شدم یه پسر تقریبا  ۳ ساله دارم به حدی شیطونه که حد نداره شیطون درجه یک همش داد میزنم سرش کتکش میزنم خب عصبی میشم دیوانه کرده حالا باباش اومده یکی دوروز ببرتش اصن نیست دارم اروم قرار ندارم عذاب وجدان  دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مادرا واقعا نمیدونیم چمونه.بسیار حساس و زود رنج و عصبی از اون طرفم طاقت دوری یه لحظه بچمونو نداریم.باور کن خودمون افسرده ایم 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

عزیزم 

کاملا درکت می کنم 

بچه ها وقتی نیستن انگار خونه خاموشه انگار هیچی مزه نمی‌ده.مخصوصا بچه های شیطون..

دختر من تا می‌ره بیرون حس می کنم خونه داره میخوره منو..انقد گریه می کنم وقتایی که نیستش

دوره های مدیریت خشم شرکت کن، یا لااقل کتابشو بخون

کتاب پس از جدایی دبی فورد رو بخون

دوره های فرزند پروری شرکت کن

پیشنهاد میدم دوره والد پروری سحر حسین پور رو بخر ، پیجش تو اینستا هست تو سایت زن ثروت ساز هم میتونیذمحصولاتش رو ببینی و بخری

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
حکایت همه مامانا😂

وقتی بیدارن دعا دعا میکنیم بخابن همیکنه خوابشون میبره میریم بالاسرشون اینقد نازو بوس میکنیم بیدار میشن😐🙂

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜