دوست پسرم خیلی منو دوست داشت ولی من چون تو سن نوجوونی هستم و هر روز مودم تغییر میکنه نمیدونستم که واقعا عاشقشم یا هوسه سر همین خیلی بی توجهی میکردم بعضی وقتا شایدم از این بود که فکر میکردم چون دوسم داره ولم نمیکنه آخه اولین بار که کات کردیم نذاشت رابطمون تموم شه😔ولی اون قصدش ازدواج بود خانواده هردومونم با خبر بودن یه بار کات کردم سر یه قضیه ای ولی اون اسرار کرد و دوباره برگشتیم بعد گفت بیام خواستگاریت بعد قبول میکنی بیای شهرمون منم چون خیلی دور بود قبول نکردم خلاصه با کلی حرف آخرش گفتم بیا ادامه ندیم و فقط دوست معمولی باشیم اما اون گفت غرورم خورد میشه ببینم کسی که دوسش دارم مال من نیست بعدش دیدم اینطوریه کلا کات کردم که همو فراموش کنیم اما اینم بگم که چون قبلا تجربه خوبی نداشته و پسر احساسی بود برا اینکه بتونه راحت فراموشم کنه قبلش گفتم من آدمی نیستم که تو یه رابطه بمونم درحالی که اون اولین کسی بود که باهاش ب طور جدی دوست بودم و واقعا همچین آدمی نیستم فقط میخواستم ازم متنفرشه و راحت بره اما الان واقعا دلتنگشم بلاکمم کرده نمیتونم خودمو بخاطر این کار ببخشم تو ذهنم بود بهش با یه شماره دیگم پیام بدم اما به دلایلی نتونستم و نمیتونم خیلی حالم بده اولش تو دلم مسخره میکردم میگفتم مگه میشه یه آدم انقدر وابسته بشه من دخترم ولی انقدر مث اون احساساتی نیستم حالا سر خودم اومد هر روز بدتر از قبل تو فکرشم و گریه میکنم فکر میکنم هیچکس نمیتونه مث اون واقعا دوسم داشته باشه ولی اون رفته و دیگه برنمیگرده و حس میکنم کارما یه روزی بدترش سرم میاره ببخشید طولانی شد😔🖤
پـــــــــــرواز کن تا آرزو 💫زنجیــــر را بــــــاور نکن ⛓✨ ️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
یکی بود هر دو عاشق هم بودیم سر چیزی الکی و غرورش منو رها کرد. من مردم و زنده شدم از غم ولی بالاخره زنده شدم. حالا این اونه که هرو روز داره میمیره. دلم میسوزه براش و امیدوارم بتونه خوشبخت و شاد باشه. امیدوارم هم اون بتونه شمارو ببخشه و هم شما بتونی خودتو ببخشی و فراموشش کنی.
چقدر درکت میکنم با این تفاوت که ما همو بلاک نکردیم یکی دوبارم بعد کات حال همو پرسیدیم، حالا نمیدونم ...
اگه بلاکت نکرده و هنوز در ارتباطین بهش پیام بده بزار مثل من حسرت یه بار دیگه صداشو شنیدن تو دلت نمونه ولی بازم خودت میدونی کلا هر راهی قلبت میگه رو برو ولی عقلتم ببر
یکی بود هر دو عاشق هم بودیم سر چیزی الکی و غرورش منو رها کرد. من مردم و زنده شدم از غم ولی بالاخره ز ...
آره ولی من فقط خوشبختیشو میخواستم حس میکردم در کنار من نمیتونه اون زندگی که میخوادو داشته باشه ولی اگه منو میخواست چرا بلاکم کرد چرا راهی نزاشت که برگردم😔