2777
2789
عنوان

هاری بیاین توروخدا

143 بازدید | 13 پست

من دیروز یه گربه رو که چند ساله برای فامیلمونه ولی خوب تو حیاط و کوچه رفت و آمد داره یکم رو سرش دست کشیدم رو اون یکی دستم یه زخمی از دو سه ساعت پیشش بود که برای تیغ بدن بود بعد دستم و یه رب بعد تقریبا شستم الان نمیدونم ممکن گربه هار باشه چون واکسن نزده و بعد به منم از طریق اون زخم انتقال داده باشه؟ از دیشب احساس خلط تو گلوم دارم و سردرد بعد شستن دستمم یکم زخمم میسوخت گربه یکم بحال بود البته چندین ساله همینطوره چون خیلی پیر شده تقریبا ۱۵ سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا گربه گازم گرفته چنگ هم زده خوب شدم فعلا هم زندم

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

فکر کنم ۲۴ساعت بعدش واکسنشو بزنی اثرش از بین میره.. بازم سرچ کن و برو درمانگاه

نمیدونم گفتن تا ۶ روز میشه واکسن زد یه بارم شنیدم ۷۲ ساعت حالا فردا باید برم بزنم خیلی ترسیدم علائمش و خوندم تو گوگل

وای اصلا سهل انگاری نکن دیروز یه کلیپ راجب همین موضوع دیدم چقدر بد بود 

اخه میگم فقط یه دستی رو سرش کشیدم بعدم دستم و شستم یعنی اصلا با بزاق دهنش در تماس نبوده دستم ولی نمیدونم چرا یهو همچین فکری به سرم زد حالا گربه به احتمال ۹۹.۹ درصد سالمه

اخه میگم فقط یه دستی رو سرش کشیدم بعدم دستم و شستم یعنی اصلا با بزاق دهنش در تماس نبوده دستم ولی نمی ...

ان شاالله که چیزی نیست میتونی زنگ بزنی از اورژانس هم بپرسی زیاد حساس نشو